Evropa končí, na Worlds se do playoffs neprobojoval žádný LEC tým
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Evropa končí, na Worlds se do playoffs neprobojoval žádný LEC tým

Evropa končí, na Worlds se do playoffs neprobojoval žádný LEC tým

Reibl

Reibl

29. 10. 2023 13:00

Smutný den pro evropské fanoušky. Poslední zástupci z LEC nastoupili proti čínským týmům a v obou případech jim sebrali jednu hru. Na vítězství ovšem nedosáhli.

Reklama

Chvíle naděje, která rychle zhasla. Asi tak vypadaly dva závěrečné duely ve swiss části Worlds. Fnatic a G2 Esports se pustili do boje proti celkům z LPL. V obou případech si Evropa připsala jednu úspěšnou hru. U Fnatic dokonce šlo o kompletní dominanci. Jejich duel proti Weibo Gaming začal skvěle a vypadalo to, že naděje na postup žije. Jenže Weibo sérii postupně otočili a vyřadili tak českého midaře Humanoida z Worlds.

G2 naopak už od začátku proti BLG tahali za kratší konec. Až druhá hra s trochou štěstí a díky úspěšným odchytům přinesla vítězství. Caps bohužel na svoje výkony s Neeko v závěru nenavázal a G2 tak padli ve třech Bo3 duelech v řadě.

Hned ráno si vítězství připsali také KT Rolster, kteří ukončili Deftovo cestu po obhajově titulu.

Los playoffs

Celky se skóre 3:0 byly vylosovány na opačnou stranu pavouka. JDG a Gen.G se tak mohou potkat až ve finále. Hned v prvním kole Čínský mistr vyzve KT Rolster, Gen.G zase BLG. Máme tedy zaděláno na dva zajímavé duely mezi Čínou a Koreou.

Fakerovo T1 vyzvou čínské LNG a na americké NRG tak zbyli Weibo Gaming, proti kterým se Palafoxův tým utkal už v prvním kole. Playoffs začíná 4. listopadu od 9:00 duelem mezi NRG a WBG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama