Evropa ani dnes neuspěla proti LCK, MAD Lions se v lower bracketu potkají s G2
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Evropa ani dnes neuspěla proti LCK, MAD Lions se v lower bracketu potkají s G2

Evropa ani dnes neuspěla proti LCK, MAD Lions se v lower bracketu potkají s G2

Maarty

Maarty

10. 5. 2023 16:13

Ve druhém hracím dnu hlavní fáze MSI se domácí MAD Lions potkali s T1. I přes první hru, která pro evropské fanoušky vypadala velmi nadějně, podlehl Carzzy a jeho spoluhráči korejskému týmu 3:0. V nadcházejících dvou hracích dnech uvidíme, jak oba zástupci amerického regionu vyzvou týmy z LPL.

Reklama

Botlane jako jediná spása

MAD Lions hned v prvním draftu představili svůj domácí styl hry, se kterým do série půjdou. Šampioni silní v úvodních fázích hry doplnění playmaking supportem, kterým se stal Pyke. Botlinka T1 si od začátku nevěděla rady. První ztracené summonery a první odevzdané killy přišly vzápětí. Netrvalo dlouho a MAD Lions vedli v patnácté minutě o neskutečných 6 tisíc zlata, v čele byl hlavně Elyoya a Carzzy. Ke zlomu ovšem najednou došlo u druhého draka, kde T1 dokázali vybojovat doslova zázračný teamfight. Hřebíčkem do rakve se nakonec stal moment, když Oner ukradl Barona, a dokončil tak neskutečný comeback, který vyhrál T1 první hru.

V dalších zápasech se už Evropě nepodařilo znovu najít podobné vedení. Třetí mapa dokonce skončila už v sedmnácté minutě. Pro domácí fanoušky má tato série ještě jeden důležitý a ten nejhorší možný výsledek. 13. května se totiž G2 s MAD Lions potkají o poslední šanci dostat se co nejdále na MSI. Zítra se můžeme těšit na Cloud9 proti Bilibili Gaming a ve čtvrtek na Golden Guardians proti JD Gaming. Uvidíme, zda se podaří alespoň jednomu ze západních týmů dostat přes jejich úvodní zápas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama