Evil Geniuses a Alliance - oficiální změny
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Evil Geniuses a Alliance - oficiální změny

Evil Geniuses a Alliance - oficiální změny

M_Pech

M_Pech

11. 12. 2013 11:17

A je to officiální! Froggen a Wickd se přesouvají z Evill Geniuses do Alliance. V týmu je i zástupce domácí scény, support Kazmitch.

Reklama

Po skvělých výsledcích, kterých Alliance dosáhla ve hře Dota 2, přichází bojovat také na Summoners Rift. Jen pro informaci dotařská Alliance vyhrála obdobu Season 3 World Championshipu před několika měsíci a z této samotné akce si odnesla více než $1.400.000 USD. Od března do října tým vyhrál celkem 9 akcí, kterých se zúčastnil - např. Dreamhack. Tým má stejného majitele jako EG a je to takový evropský bratr. (Příklad: HC Sparta Praha a HC Lev Praha patří do Sportovního holdingu, mají stejné vedení, ale hrají jiné ligy.) V Evropě zůstávají Froggen a Wickd, v jungli bude operovat Shook a na botu Tabzz a Kazmitch. Ten bude muset během Bitvy o Atlantik prokázat, že si místo v týmu zaslouží. Existuje tedy poměrně velká šance, že bychom v nadcházející jarní sezóně LCS mohli vidět v Evropě hned dva české hráče.

Zbylá trojice z původních Evil Geniuses se přesouvá za oceán, kde narozdíl od evropského týmu bude muset svést bitvu a kvalifikovat se do LCS. Původní hráče Krepo, Snoopeh a Yellowpete zatím doplní dvojice Pobelter a Innox. Ti ale nebyli oficiálně potvrzeni jako členové týmu. (pozn. Asi budou ve stejné situaci jako Kazmitch, ale Alliance museli zveřejnit sestavu pro Bitvu o Atlantik.)

Všechny spekulace, které jsme si mohli přečíst minulý týden se zdají pravdivé a v sezoně 2014 už neuvidíme nejoblíbenější evropskou pětici spolu. Na druhou stranu mohu za sebe (fanoušek EG) říci, že sledování zápasů EG v LCS mi nepřineslo tolik zábavy, jako v předchozím roce. Mohu ale prozradit, že budu podporovat oba týmy.

Sestava Alliance:

Wickd - Top

 Shook - Jungle

 Froggen - Mid

 Tabzz - Marksman

 Kazmitch - Support

Sestava Evil Geniuses:

 Inox - Top

 Snoopeh - Jungle

 Pobelter - Mid

 Yellowpete - Marksman

 Krepo - Support

Podívejte se také na oficiální weby Alliance a Evil Geniuses , kde najdete promo stránku a oficiální vyjádření organizace.

Jak jste na to vy? Zůstanete věrní původní pětici, nebo svou fanouškovskou podporu přesunete k jinému týmu? 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama