eSuba bez LoL sekce!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek eSuba bez LoL sekce!

eSuba bez LoL sekce!

derk

derk

30. 11. 2013 02:08

Nejznámější domácí pětice opouští svého chlebodárce. Organizace eSuba přichází o svou LoL sekci, proč se tak stalo a co bude dál najdete uvnitř.

Reklama
eSuba bez LoL sekce!

Pro všechny jistě velmi nečekaná změna. Včera večer se objevila informace o tom, že eSuba přichází o svou LoL sekci. A podle všeho si celek pod vedením Herdyna našel novou

domácí

organizaci, pod kterou budou hrát. ESuba je zcela jistě nejznámější tuzemskou organizací, která je schopna podpořit své svěřence jak doma, tak v zahraničí. A přesto se podle slov kapitána Herdyna objevila zajímavější nabídka. 

Tým zůstává pospolu, pořád jde o tu známou pětici hráčů, kterou jsme mohli vidět na Advíku, MČR anebo Grunex Challenge. Mění se pouze klan, pod kterým budou hrát. Bohužel ještě nevíme přesně, o kterou organizaci půjde, oficiální vyjádření Herdyna i manažera eSuby ale prozradí, že jde o domácí organizaci. Že by iNfernity anebo eXtatus? Kdo ví, jisté je pouze to, že nová nabídka musela být opravdu velmi zajímavá, aby dokázala trumfnout i jedničku na domácí scéně - eSubu.

 Sestava týmu

 Herdyn - Top

 LouGi - Jungle

 Rikytan - Mid

 Baxtrix - Marksman

 Demon - Support

Nesmíme zapomenout ani na

 Xnapyho, který zastává pozici kouče a stará se o své svěřence na offline akcích i na internetu.

Herdyn - kapitán týmu, oficiální vyjádření

"Sám si ještě tu změnu ani neuvědomuji. eSuba byla vždycky můj jediný klan a nedokážu si ani představit, jak teď věci budou probíhat. Je mi líto, že k tomu došlo, ale klukům se holt nové podmínky líbily. Upřímně se mi líbí taky, ale nevím, jak dlouho to vydrží. Byl jsem spíš proti tomuto rozhodnutí než pro, ale doufám, že to bylo rozhodnutí správné a že nám to pomůže se dostat k našim cílům. Na závěr bych rád eSubě poděkoval za podporu, motivaci a skvělé vztahy. Bez sCopa by ze mě nebyl mistr ČR, bez Pigiho by nebyla ze mě jedna z nejznámějších osob na české LoL scéně, a bez Nodlla bych neměl v životě tolik krásných zážitků se svým týmem na všech těch akcích a bootcampech. Doufám, že se jim bude dál dařit i bez nás a snad se ještě někdy v budoucnosti setkáme."

Nodlle___ - manažer eSuby, oficiální vyjádření

"Odchod naší League of Legends sekce nás velice zarmoutil. S některými hráči jsme si za několik let jejich působení u nás vytvořili vynikající vztahy a máme tak pocit, že nás opouští téměř člen rodiny. Kluci předváděli vynikající výkony a po celou dobu jejich působení u nás jsme na ně byli patřičně hrdí. Nyní tým získal pocit, že má šanci polepšit si odchodem ke konkurenci. Nám nezbývá než toto jejich rozhodnutí respektovat, ačkoliv jsme se celé šestici snažili poskytnout i druhý pohled na celý přestup. Za jejich skvělou reprezentaci jim tímto mnohokrát děkujeme a přejeme jen to nejlepší do budoucna!"

Co si o této změně myslíte? Kdo bude novou organizací? A pomůže to klukům?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama