ESL Go4LoL Nordic&East #88
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek ESL Go4LoL Nordic&East #88

ESL Go4LoL Nordic&East #88

derk

derk

15. 5. 2012 08:46

Sice trochu se zpožděním, ale přesto. Pojďme se podívat jak probíhal největší pravidelný turnaj na serveru EUNE.

Reklama

Účast byla podobná minulým týdnům, sešlo se na 120 týmů ze všech zemí východní a severní Evropy a zahrály si spolu v sedmi kolech. Tedy, samozřejmě pouze ti, kteří se tam dostali. Účast klasických top týmů nebyla nijak valná, objevili se pouze MYM, kteří bez problému obhájili své první místo a odnesli si 200 euro. Nejtěžší hru si zahráli asi ve čtvrtfinále, proti svým polským bratrům - týmu Eternity. Hra byla velmi vyrovnaná, jak dokazuje i snímek ze zápasu.

 

1. místo Meet Your Makers (PL)

2. místo Carpe Rectum (SWE)

3. místo vital gaming (FIN)

4. místo FeW Gamers (CZE)

 

Na druhém místě skončil po krátkém finále švédský tým Carpe Rectum, který postoupil přes celky jako vital gaming (FIN) a Quality TeamPlay Gaming (IZR). Finálový zápas trval necelých 30 minut a MYM vyhráli rozdílem třídy.

Ze strany českých a slovenských týmů, jsme se dočkali dalších úspěchů. Několik celků se probojovalo velmi vysoko a vypadlo až s naprostými favoritami turnaje. GwE vypadli ve čtvrtém kole s již zmíněným Izraelským týmem, HoneyBadgers se dostali do pátého kola, kde nestačili na finský tým vital gaming. A nakonec FeW Gamers (bývalé kačenky) - dostali se až do semifinále, kde prohráli s absolutním vítězem turnaje.

 

Nakonec skončili na krásném čtvrtém místě a my jim gratulujeme. Nutno také podotknout, že hra o čtvrté místo s týmem vital gaming byla nejdelší hrou v turnaji, trvala více než hodinu a na finální screen se můžete podívat tady.

Škoda jen, že turnaj funguje systémem best of one a mnohdy se nemají i kvalitní celky šanci dostat do finále. Které potom končí tak, jak končí. Doufejme, že příště uvidíme napínavější finále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama