Entropiq opět ovládli českou ligu, na EMEA Masters jedou také GLORE
i Zdroj: Hitpoint
eSport League of Legends Článek Entropiq opět ovládli českou ligu, na EMEA Masters jedou také GLORE

Entropiq opět ovládli českou ligu, na EMEA Masters jedou také GLORE

Reibl

Reibl

31. 3. 2024 12:57

Česká liga má za sebou tradiční finále ve svitavské Fabrice. O jarní titul zde bojovali Team UNiTY, GLORE a Entropiq. Před fanoušky se nakonec radovali hráči Entropiq, kteří berou další trofej.

Reklama

Do finále Mastercard Hitpoint Masters se už před téměř dvěma týdny kvalifikovali GLORE. Celek postavený zejména okolo zahraničních hráčů si v základní sezóně s odstupem od prvních Entropiq zajistil účast ve finále horní části pavouka. GLORE ovšem Bo5 sérii proti favorizované organizaci vyhráli a pojistili si tak vstupenku na EMEA Masters.

Entropiq museli ve Svitavách nejdříve porazit Team UNiTY, což se v pátek odpoledne stalo. Se skóre 3:1 si Entropiq pojistili minimálně účast na EMEA Masters.

Odveta mezi Entropiq a GLORE v sobotu odpoledne by se dala jednoduše popsat jako stomp. Entropiq si připsali první mapu za necelých 27 minut, což byla zároveň nejdelší hra finálové série. Druhé vítězství přišlo o minutu rychleji a  třetí hra skončila před 23 minutou.

Entropiq tak ovládli domácí soutěž po třetí v řadě a spolu s GLORE nás budou reprezentovat na EMEA Masters. Turnaj začíná krátce po finále LEC, tedy 15. dubna a potrvá pouze do 28. dubna. Formát se oproti loňsku nemění a česká liga tedy dostane opět dva sloty do play-in části.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama