EdWard se vrací do Gambit Gaming!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek EdWard se vrací do Gambit Gaming!

EdWard se vrací do Gambit Gaming!

derk

derk

7. 11. 2013 16:15

Je to již několik dní co odešel Voidle a Gambit Gaming se dnes pochlubil s novým supportem. Jde o "poměrně známou tvář".

Reklama

Gambit Gaming patří mezi nejlepší světové týmy již od počátku roku 2012 (tehdy ještě jako Moscow Five). Jistě nemusíme tento tým představovat. Připomeňme si ale, že se dostali na S3WC z třetího místa evropského LCS a reprezentovali Evropu velmi povedeně. Spolu s Fnaticem postoupili ze skupinové části a vypadli až ve čtvrtfinále proti korejské jedničce NaJin Black Sword.

Všechno mělo ale poměrně smutný podtón, protože v týmu nebyl EdWard (dříve též znám jako Gosu Pepper), který odešel do amerického celku Curse Gaming a tím nechal své ruské spoluhráče na holičkách. Důvodem k odchodu byl hlavně napjatý vztah mezi ním a Genjou. Na jeho místo nastoupil Voidle, který hrál poměrně dobře, ale byl u něj vidět nedostatek zkušeností a mnoho lidí se shoduje na tom, že to byl právě on, kdo prohrál Gambitům jejich duel proti NaJinu v play-off S3WC. 

Dnes už víme, že se EdWard vrací zpět do Gambit Gaming a tým se tak po několika měsících objeví v sestavě, kterou všichni jejich fanoušci znali a milovali - tedy v sestavě, která se před necelými dvěma lety objevila na IEM Kiev a katapultovala ruský celek na první příčku v Evropě. 

Vítej doma, EdWarde!
(nezapomeňte si zapnout ve videu titulky (v pravé dolní části vedle kvality videa)

Genja se několik týdnů poté, co EdWard z týmu odešel v jednom rozhovor poměrně zajímavě vyjádřil k jeho odchodu. Na otázku "Co bys doporučil ostatním AD Carry?" odpověděl "Važte si svých supportů nebo odejdou a vás to bude mrzet." Je tedy jasné, že pro obě strany to byla cenná zkušenost a staronová sestava by mohla fungovat opravdu velmi dobře.

Sestava Gambit Gaming:

 Darien - Top

 Diamond - Jungle

 Alex Ich - Mid

 Genja - Marskman

 EdWard - Support

Zvláště s příchodem nové sezóny, která s sebou přináší enormní množství změn budou Gambiti možná ještě silnější než kdykoliv předtím. Diamondprox je považován za jednoho z nejlepších junglerů na světě a stejně tak je EdWard považován za jednoho z nejlepších supportů. Když si vezmeme, že Sezóna 4 bude dávat oběma těmto rolím větší prostor a že jsou Gambiti známí svým postojem k metagame a jejímu častému narušování, máme se určitě na co těšit!

Jak se vám návrat EdWarda líbí?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama