Edward má nový tým - v Americe!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Edward má nový tým - v Americe!

Edward má nový tým - v Americe!

derk

derk

7. 6. 2013 17:37

Edward před pár hodinami na svém facebooku oznámil své nové působiště. Je to americký tým!

Reklama

Teprve před pár dny odešel Edward - nejlepší evropský support a jeden z nejlepších ve světě - z týmu Gambit Gaming, v kterém byl skoro dva roky. Celý článek najdete zde

Vypadalo to, že Edward neměl svůj odchod úplně promyšlen, protože se potom objevovaly zprávy potvrzující, že Edward zkouší řadu profesionálních i amatérských týmů (podle všeho se ozval i Freezovi a jeho týmu "Heimerdingerů"). Nicméně teď už je to jasné. Edward letí do Ameriky, kde od 8.6. nastupuje jako nový support týmu

 Team Curse!

Rhux se přesouvá zpět do pozice náhradníka. Edward je tak vůbec prvním evropským hráčem, který bude hrát mezi nejlepšími americkými týmy v LCS. Krok je to určitě zajímavý, Curse nyní vypadají velmi silně - jestli to bylo správné nebo špatné rozhodnutí odhalí až budoucnost. Pokud se povede Edwardovi a Copovi sehrát, určitě bude celý tým patřit k úplné americké špičce. 

Oficiální vyjádření  Edwarda

Odchod z Gambit Gaming byl velmi těžkým rozhodnutím. Přemýšlel jsem o něm dlouhou dobu, až jsem se nakonec rozhodl, že je čas. Jsem velmi vděčný za dva roky strávené se spoluhráči. Odejít z týmu, v kterém jste byli přes rok a půl života je vždycky těžké a cítím se, jako bych přišel o část své rodiny. Gambit mě změnil - k lepšímu. Chci vzkávat speciální poděkování dvěma hráčům a přátelům - Alexovi a Darienovi. A samozřejmě Groovovi - mému druhému otci.

Když jsem se octl bez týmu, objevilo se velké množství nabídek různých organizací a nejen z Ameriky a Evropy. Byl jsem trochu překvapen a nakonec jsem se rozhodl pro Curse. Jsem připraven stát se součástí týmu a všem dokázat, že to bylo správné rozhodnutí. Prvních pár týdnů bude obtížných, protože jsem s nimi moc nehrál a pořád mám trochu problémy s angličtinou, ale jsem si jistý, že časem se vše zlepší a budeme silným týmem.

Oficiální vyjádření  Team Curse

Jsem opravdu nadšený, že Edward - bývalý člen Gambit Gaming - nastoupí v Team Curse jako support. Edward byl vybrán jako reprezentant Evropy v ALL-STARS a je považován za jednoho z nejlepších supportů na světě. Přidání hráče jeho kalibru z našeho týmu udělá seriózní hrozbu v NA LCS a třeba i dále. 

Na facebooku Thresh Kinga se objevily dva typy názorů (klasický boj Amerika vs. Evropa) - doporučujeme přečíst, protože to je docela sranda. 
Jen pár lahůdek od "fanoušků" na závěr:- Srsly man NA? i expected more from you dude!- Curse NA? Noob.- Sold for money to noobs, bg Big Bro, bg.

Obzvláštně jeden z příspěvků se vyplatí zhlédnout - dovolili jsme si odstranit velmi dobře známé sprosté slovíčko na F a nahradit ho smajlíkem.

- Why did you :-) leave the best :-) team in the :-) world!? You are a :-) Russian, you are suppose to play with YOUR friends not NA friends. Please go :-) back to :-) GAMBIT GAMING or els you NEVER gonna win a game.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama