East a West Go4LoL 2.
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek East a West Go4LoL 2.

East a West Go4LoL 2.

derk

derk

15. 11. 2012 12:22

Přinášíme reporty i z evropských Go4LoL. Jak se dařilo českým a slovenským týmům?

Reklama

Jako první nám dovolte ještě napravit jednu chybu, v reportu z českých turnajů za minulý týden jsme omylem psali o několik týdnů starém Go4LoL. To teď napravíme!

 Go4LoL CZSK #19 

 eEriness

 

 Emperor

  

Team Hurricane

 

 Gunrunners

Devatenácté Go4LoL hostilo rovných 50 tymů z českých a slovenských luhů a hájů. Kromě tradičních účastníků, kteří se s pravidelností umisťují na příčkách nejvyšších (Vis Maior, Storm Raiders, Lamborghini Rock nebo Gunrunners), nás tento týden navštívili i vicemistři České Republiky – tým eEriness v sestavě (fof0t, Bhaalspawn, Bimbo, Walisak, Lego) a tuzemské superstar – tři pětiny týmu eXtatus.EIZO doplněné dvěma zahraničními hráči – pojmenovali se Emperor (Freeze, aim, Kazmitch, Serton, Usyless). Oba favorité potvrdili, že nejsou žádná ořezávátka a potkali se ve finále.

V něm měli většinu hry navrch Emperor a obzvláště aimova Katarina předváděla svým roamem úžasné plays po celé mapě. eEriness se dostali zpátky do hry šťastným stealem Barona. Díky lepším teamfightům a především značné porci CC, zabránili Katarině pokračovat v dominanci a výhru v napínavém zápase urvali pro sebe.

Celý turnaj byl streamován komentátorským duem Apy & Mozilla a záznam najdete na

ESL TV ! Go4LoL West #115 

 GIVE IT ALL

 

 CPLAY Tt.eSPORTS

 

 5 Down eSports.LoL

 

 EVILNINE

V Nedělním westovském Go4LoL s pořadovým číslem 115 proti sobě soupeřilo 329 celků. Naše dvě republiky v něm reprezentovalo 13 týmů. Do pátého kola se dostaly týmy

 infect-gaming.cz a

 

nobleXity Gaming. O kolo dál se probojoval tým

 

nEophyte (Eze, Emsx, Spuk, Insidit, Nitránek), obsadil společné 9.-16. místo a z našich týmů skončil nejlépe. Turnaj vyhráli němečtí GIVE IT ALL.

 Go4LoL East #115  

Meet Your Makers

  

Antibiotica

 

 Team Hurricane

 

 eEriness

Na Eastu soupeřilo celkem 210 týmů. Z toho 28 jich hájilo české či slovenské barvy. Polští Meet Your Makers si opět přišli farmit svých 200euro a tak se většina týmů vzdala vidiny na příčku nejvyšší. Páté kolo bylo posledním pro tým

 

Tvrdi kluci. V dalším kole musel turnaj opustit i

 

ReViTAL gaming. Do semifinále se probojoval tým

 

eEriness a

 

Team Hurricane. eEriness tam potkali právě polský powerhouse MYM. Ten potvrdil svou nadřazenost na East serveru, eEriness porazil a poté turnaj vyhrál.

Hurricane napodobili své sousedy, vrátka se jim před finále zavřela a šli hrát s eEriness o třetí místo. Nikomu se již moc hrát nechtělo a eEriness navíc čekali na jednoho hráče, který si šel dát sprchu. Nakonec byl zápas kontumován ve prospěch Team Hurricane. Gratulujeme oběma celkům za krásné umístění! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama