Dva nové týmy v EU LCS, NiP nepostoupili
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Dva nové týmy v EU LCS, NiP nepostoupili

Dva nové týmy v EU LCS, NiP nepostoupili

derk

derk

16. 12. 2013 00:00

Jsou za námi kvalifikace do evropského LCS a první dvě hry Bitvy o Atlantik. V jarní sezóně LCS EU uvidíme hned dva nové týmy.

Reklama

V jarní sezóně LCS se objeví pouze jeden z týmů, které hrály o udržení. Doprovodí ho dva amatérské celky, kterým se podařilo vyhrát duel s profesionálním týmem. Podívejte se na seznam týmů, které doplní v příští sezóně pětici Fnatic, Gambit Gaming, Lemondogs, Alliance a Alternate. SK Gaming Kiedys Mialem Team Copenhagen WolvesUPDATE

15.12. Třetím týmem, který se kvalifikoval do LCS je Kiedys Mialem Team. Freeze tak bohužel v LCS v jarní sezóně nejspíše neuvidíme. Pokud se tedy nedostane do nějakého jiného celku. Ninjas in Pyjamas hráli s polským celkem vyrovnané hry, velmi vyrovnané hry, ale nedosáhli ani na jedno vítězství a s tímto turnajem se loučí se skóre 0-3. Je škoda že Freeze vypadl, na druhou stranu bylo pěkné vidět čisté emoce týmu, který udělal po vypadnutí MYM velkou radost polským fanouškům.15.12. SK Gaming se stává prvním týmem, který obhájil svůj spot v LCS. A bylo se na co dívat. SUPA HOT CREW XD totiž vedli hned 2-0 na zápasy a chvíli to vypadalo, že se podobně jako Copenhagen Wolves jednoduše prokoušou do LCS. Kazmitchovi se dařilo v zápase proti Dignitas, Alliance vyhrála 2-0. To je velmi dobrou zprávou, protože se spekulovalo o tom, že by Nyph mohl nastoupit na Kazmitchovo místo v případě neúspěchu SK Gaming. Teď tedy jen držet palce Freezovi, který si již zítra zahraje proti polskému KMT. Pokud se NiP podaří vyhrát, uvidíme příští sezónu v LCS historicky poprvé dva Čechy současně!14.12.

Už známe první tým, který uvidíme v jarní sezóně evropské LCS. Jde o Copenhagen Wolves , kteří dokázali i přes prohru v první hře vyhrát celkově 3-1 nad Meet Your Makers a ukořistili tak jejich místo v LCS. O dalším postupujícím se rozhodne již dnes večer, kdy se spolu střetnou SK Gaming a SUPA HOT CREW XD.

LCS Kvalifikace

V kvalifikaci se setkalo celkem šest týmů. Tři profesionální týmy hrály proti třem týmům amatérským a snažily se ubránit své místo v LCS. To se ale bohužel nepodařilo MeetYourMakers ani Ninjas in Pyjamas. Oba týmy podlehly svým soupeřům a Freeze tak v jarní sezóně LCS nejspíše bohužel neuvidíme. Leda že by změnil své působiště, kdo ví jak to nakonec bude. Každopádně mu přejeme pevné nervy a do budoucna jen to nejlepší.

Podívejte se na výsledky jednotlivých duelů. Jediným týmem, který si místo udržel jsou SK Gaming, kterým se podařilo otočit stav série za nepříjemného situace 0-2. 

EU LCS KVALIFIKACE
 MeetYourMakers 1 : 3 Copenhagen Wolves 
 SK Gaming 3 : 2 SUPA HOT CREW XD 
 Ninjas in Pyjamas   0 : 3   Kiedys Mialem Team 
Záznamy

Pokud jste nějaký zápas nestihli, tak se podívejte na záznamy, které přikládáme.

 MYM vs.  CW: Hra 1

, Hra 2 , Hra 3 ,

Hra 4 SK vs.  SHC: Hra 1

, Hra 2 , Hra 3 , Hra 4 ,

Hra 5 NiP vs.  KMT: Hra 1

, Hra 2 , Hra 3 Připomínáme také americkou kvalifikaci do LCS, která se bude hrát již příští víkend. Časy vychází trochu hůře, ale na to, že se hraje v Americe, je víkend a promotion turnaj začíná v 23:00 snad nemůžeme říci ani slovo!

NA LCS KVALIFIKACE
 Velocity eSports 20.12. 23:00 Challenger #1-3 
 Team Coast 21.12. 23:00 Challenger #1-3 
 Curse Gaming 22.12. 23:00 Challenger #1-3 
Bitva o Atlantik

Evropská část Bitvy o Atlantik je za námi. Aliance poměrně přesvědčivě vyhrála proti Dignitas, TSM si zase lehce poradil s Lemondogs. Amerika tedy zatím vede 2:1 na body a příští týden se rozhodne o absolutním vítězi. 

20.-22.12.2013

se totiž bude hrát v americkém Los Angeles. Vítěz každého duelu získá 5.000 dolarů a určité množství bodů pro svůj region (od 1 až do 3). Region, který souboj vyhraje získá ještě dalších 25.000 dolarů, ze kterých každý tým dostane 5.000.

 Evropa:

 Fnatic, Lemondogs, Gambit Gaming, Alliance (EG), Team Alternate

 Amerika:

 Cloud 9, TSM Snapdragon, XDG Gaming (Vulcun), Team Dignitas, CLG

KOLÍN NAD RÝNEM
 DIG 0 : 2 ALI   1b
 TSM  2 : 0 LD  2b
LOS ANGELES
 CLG 20.12. 20:00 ATN  1b
 XDG 21.12. 20:00 GMB  2b
 C9 22.12. 20:00 FNC  3b

Tento turnaj bude důležitý hlavně z toho důvodu, že uvidíme po dlouhé době nejlepší americké i evropské týmy a to jednak v nových sestavách a zároveň také s novými taktikami, které se budou vázat na Patch 3.14 a velké změny, které přinesl. Evropa vypadá docela silně, uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Těšíte se?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama