Druhý hrací týden LCS ukončen, FlyQuest dál čekají na výhru
i Zdroj: Stefan Wisnoski/Riot Games
eSport League of Legends Článek Druhý hrací týden LCS ukončen, FlyQuest dál čekají na výhru

Druhý hrací týden LCS ukončen, FlyQuest dál čekají na výhru

Maarty

Maarty

24. 6. 2023 19:08

Dnes z rána skončil druhý hrací týden nejvyšší americké ligy, která v žebříčku zatím našla dalšího potencionálního favorita na výhru celého letního splitu. Podívejme se tedy společně na změny v tabulce a vypíchněme zajímavé výkony a posuny týmů.

Reklama

Evil Geniuses jsou nyní s Cloud9 na společném děleném prvním místě, zatímco tým Liquid lehce usnul na vavřínech. Americká jednička ovšem tento týden dokázala prohrát proti navrátivší se organizaci v lize NRG. Tým FlyQuest na druhou stranu pokračoval v řadě proher a ani v druhém týdnu si nepřipsal jediné vítězství.

Za své zápasy bez jediné prohry vděčí tým EG hlavně junglerovi Armao, který byl zvolen nejlepším hráčem týdne. Ze zápasů si odnesl celkové KDA 18/3/28.

Na víkend můžete od sobotního večera dál sledovat další důležitý týden LEC, který je už nyní v plném proudu. Uvidíme, zda Fnatic dokáží zabojovat o postup do špičky tabulky nebo MAD Lions s týmem Heretics budou společně držet nastavenou laťku. Kompletní výsledky a následující zápasy najdete také v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama