Druhá řada seriálu Arcane potvrzena, v roce 2022 ji ale nečekejte
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Druhá řada seriálu Arcane potvrzena, v roce 2022 ji ale nečekejte

Druhá řada seriálu Arcane potvrzena, v roce 2022 ji ale nečekejte

Giry

Giry

21. 11. 2021 09:00

Tvorba druhé řady zabere čas.

Reklama

Všech devět dílů první řady Arcane už najdeme na Netflixu a slova chvály se šíří od hráčů i lidí, kteří se do universa LoL dostali poprvé až s tímto serálem. Nikoho tedy nepřekvapí, že ihned po premiéře závěrečných dílů se začaly ozývat dotazy, zda (a případně kdy) se dočkáme druhé řady.

Na tuto otázku Riot odpověděl na konci streamu Undercity Nights. Kromě potvrzení druhé řady jsme se dočkali i krátkého teaseru.

Euforii po oznámení této skvělé zprávy začali však tvůrci seriálu rychle krotit, podle nich si na druhou řadu počkáme. Ředitel Riotu Nicolo Laurent tvrdí, že to sice nebude šest let, tedy doba, přes kterou vznikala první řada, ale očekávat pokračování hned příští rok prý nemáme.

Nemůžeme se Riotu divit, že chce v seriálu dál pokračovat. Arcane si drží velmi dobrá hodnocení mezi napříč komunitou i mezi známými weby. Na ČSFD hodnotí diváci Arcane na 94%, stejné skóre, tedy 9,4 hvězdiček z 10, najdeme na IMDB. Známý web IGN dokonce označil příběh Vi a Jinx jako “masterpiece” a udělil známku 10/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama