Dreamhack již zítra!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Dreamhack již zítra!

Dreamhack již zítra!

derk

derk

20. 11. 2012 16:27

Zítra začíná známý festival ve Švédsku - Dreamhack.

Reklama

 Dreamhack je celosvětově největší počítačový festival, který se koná již několik let. Zároveň je tento festival zapsán i v Guinnessově Knize Rekordů - jako největší světová LAN akce. Pořádá se dvakrát do roka ve švédském městě Jönköping. League of Legends se součástí tohoto turnaje stala v roce 2011, kdy se podařilo vyhrát týmu

 Fnatic. Druhé vítězství v létě tohoto roku si připsalo

 CLG Europe. 

Kvalifikace

Turnaj je zajímavý hlavně systémem kvalifikace. Celkem se účastní 8 týmů. Dva jsou pozvané organizátory (tento rok to je

 CLG Europe a

 Curse Europe), čtyři postoupí z online kvalifikací a poslední dva týmy se zjistí jen několik málo hodin před začátkem turnaje - protože je tzv. BYOC kvalifikace (Bring Your Own Computer). Zkrátka každý tým má šanci sebrat počítač, vyrazit do Švédska, zaplatit vstup a vyhrát jedno ze dvou postupových míst přímo do turnaje. Z online kvalifikace na Westu postupují

 Fnatic a

 Team Acer, z Eastu potom

 GIANTS a

 Mighty Midgets. Poslední jmenovaný tým nejspíše nikdo neznáte a nejste sami. Jde o první větší turnaj, kde jej můžeme vidět. Nechme se překvapit, jak jim to půjde.

Prizemoney

Hraje se celkem o 330 000 SEK, což je 50 000 dolarů. První místo si odnese hned třetinu celé částky. Dobrou zprávou pro ne tolik známé týmy je to, že každý, včetně posledních míst si odnese alespoň kus z celkového prizemoney. Tento turnaj je opravdu skvělou možností, jak o sobě dát vědět!

Stream

Stream turnaje se dozvíte během zítřka u nás na FACEBOOKU , hned jak bude k dispozici! Přidejte si nás pro další informace.

Účastníci

 CLG Europe

 Curse Europe

 Fnatic

 Team Acer

 GIANTS

 Mighty Midgets

TBA

TBA

Harmonogram

Od čtvrtka se budou hrát skupiny. Čtyři nejlepší týmy (dva z každé skupiny) postoupí do playoff, která se bude hrát v pátek od 15:30.

15.30 – Semi-finále #1

19.00 – Semi-finále #2

22.30 – Grand Finalé

BYOC kvalifikace se bude hrát během zítřka od tří hodin. Nejspíše nebude streamovaná. Z každé skupiny postoupí dva týmy, které si zahrají playoff - single elimination na tři vítězné mapy. 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama