Doublelift znovu ukončuje kariéru, tentokrát už doopravdy
i Zdroj: Shannon Cottrell/Riot Games
eSport League of Legends Článek Doublelift znovu ukončuje kariéru, tentokrát už doopravdy

Doublelift znovu ukončuje kariéru, tentokrát už doopravdy

Giry

Giry

2. 12. 2023 09:38

Jeden z nejúspěšnějších hráčů severoamerické LCS znovu ukončil kariéru, ovšem tentokrát se prý už neplánuje vrátit.

Reklama

Doublelift na svém Twitteru oznámil ukončení své kariéry profesionálního hráče, na rozdíl od oznámení ze závěru roku 2020 je toto prý skutečný konec. Doublelift se nyní bude věnovat streamování. Je prý připraven vstoupit do nové kapitoly života, chce se oženit a založit rodinu.

Ve videu vzpomíná Doublelift na úspěchy, na které se mu podařilo dosáhnout, na nejlepší momenty kariéry, ale i na cíl, který se mu splnit nepovedlo - vítězství na světovém šampionátu. Jedním z důvodů, proč Doublelift odchází je prý špatná finanční situace v LCS, týmy po škrtech v rozpočtu už nemají dostatečné zázemí pro hráče na to, aby dokázali být úspěšné na mezinárodní scéně.

Doublelift působil v nejvyšší americké lize už od jejího vzniku. Poprvé oznámil konec své kariéry na konci roku 2020, ale po dvou letech se znovu vrátil a pro letošní sezónu oblékl dress 100 Thieves.

Je držitelem mnoha domácích titulů a dokázal se probojovat i do finále Mid Season Invitational. Trofej z mezinárodního turnaje mu ale chybí a jak se zdá, už na ni nedosáhne. Přesto je jeho kariéra plná úspěchů a dominance na domácí scéně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama