Dosáhne Faker na svůj čtvrtý titul světového šampiona? V cestě mu stojí čínské týmy
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Dosáhne Faker na svůj čtvrtý titul světového šampiona? V cestě mu stojí čínské týmy

Dosáhne Faker na svůj čtvrtý titul světového šampiona? V cestě mu stojí čínské týmy

Giry

Giry

5. 11. 2023 17:06

Semifinálová utkání skončila. Radovat se mohou převážně fanoušci čínské ligy LPL. Tři ze čtyř čínských týmů stále zůstávají ve hře,

Reklama

Finálová klání odstartovala série mezi americkými NRG a WeiboGaming z Číny. Poslední naděje západních týmů dokázala v první hře vzdorovat, přesto souboj prohrála. Ve zbylých hrách už si WBG postup pohlídali.

Soupeře pro semifinále jim určil souboj Gen.G proti BLG. Vítěz letního splitu korejské ligy dokázal po dvou ztracených hrách znovu vyrovnat stav. V rozhodující páté hře ale byl úspěšnější celek z LPL.

V dalším korejsko-čínském souboji ukázali vítězové letního splitu LPL svou sílu když jim tým KT Rolster dokázal vzít jen jednu hru v sérii.

Dnešní souboj tak představoval poslední naději korejských fanoušků na zastavení čínské dominance. A Faker znovu nezklamal. T1 si poradili s LNG jednoznačně s výsledkem 3:0 a Faker tak znovu potvrdil statistiku jeho účastí na světových šampionátech. Na všech Worlds, kde Faker hrál, se dostal minimálně do semifinále.

V sobotu 11.11. tedy nejprve uvidíme souboj dvou týmů z LPL - WBG proti BLG. Následující den změří síly Fakerův tým T1 a vítězové čínské ligy JDG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama