LoL:WR novinky Wild Rift Článek Do Wild Rift brzy zamíří mechanický T-Rex, Piltoverské vynálezy nahradí Heralda

Do Wild Rift brzy zamíří mechanický T-Rex, Piltoverské vynálezy nahradí Heralda

Giry

Giry

27. 6. 2024 18:01

Vývojáři se v novém videu rozpovídali o budoucnosti mobilního League of Legends. Zatímco v posledních měsících se veškerý obsah točil kolem Shadow Isles, nyní přichází Piltover.

Reklama

Úpravy mapy

Hned na začátku nám tvůrci ukázali novou podobu Summoner's Riftu. Na mapě najdeme prvky z Piltoveru včetně nového vzhledu Barona. Pokud ho váš tým dokáže zabít, z vaší základny vyrazí mechanický dinosaurus a pomůže vám v boji s nepřáteli. 

Rift Herald mapu nově zcela opustí a na jeho místo se postaví Hextech Guarrilla Turret nebo Hextech Mimic. Na mapě pak najdeme i Hextech brány, které umožní hráčům rychlý přesun po mapě (ty už známe z PC verze hry).

Gameplay novinky

Úplnou novinkou budou Hextech Loot Kits - malé bedničky, které se budou objevovat na různých místech mapy v úvodních minutách hry. Pokud je seberete, získáte buff pro svůj tým.

Vývojáři nezapomněli ani na zcela nové předměty pro různé role jako Sundered Sky pro fightery, Eclipse pro Assassiny nebo marksmany a Psychic Projector pro tanky.

Herní módy a šampioni

Tvůrci slibují, že si pro nás během Piltoverské éry Wild Riftu připraví dva nové herní módy, které budou obsahovat Hextech Augmenty. Zatím ale další informace neprozradili.

A samozřejmě dojde i na nové šampiony. Do Wild Riftu přijde Lissandra, Mordekaiser a Milio. Vývojáři připravují i reworky pro Kayle a Rengara.

Další novinky

Jak už bývá u Wild Riftu zvykem, dočkáme se záplavy nových skinů od originálních kousků až po známé série jako Star Guardian nebo Coven a Old God.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama