Do TFT se vrátí jeden z nejúspěšnějších setů s mnoha úpravami
i Zdroj: Riot Games
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Do TFT se vrátí jeden z nejúspěšnějších setů s mnoha úpravami

Do TFT se vrátí jeden z nejúspěšnějších setů s mnoha úpravami

Giry

Giry

8. 1. 2024 17:23

Tvůrci z TFT týmu konečně prozradili, který ze setů si budeme moct zopakovat v prvním z návratů ke starším setům. Půjde o set 3,5.

Reklama

Pokud jste zaspali set Galaxies: Return to the Stars, brzy budete mít možnost vyzkoušet jeho moderní verzi. Návrat setu 3,5 se plánuje na 24.1. ale oproti starší verzi z roku 2020 Riot přidá některé moderní prvky a také bude testovat různé nové mechaniky.

První změnou bude výměna různých galaxií za portály. V základu jsou tyto dvě mechaniky stejné - vaše hra bude mít mírně upravená pravidla, s portály ale budete moct hlasovat při výběru. Přesto mechaniky některých galaxií zůstanou - například Neekoverse, kdy všichni hráči dostanou dva duplikátory.

Augumenty se od šestého setu, kdy se ve hře oblevily poprvé, staly neodmyslitelnou součástí každého setu, proto nebudou chybět ani tentokrát. Oproti roku 2020 budeme hrát s modernímy předměty a šancemi na získání jednotek.

Oproti všem ostatním setům bude Riot testovat výrazně vyšší zásobu jednotek. Všech šampionů bude v zásobě celkem 50, to znamená, že nebude záležet na tom, kdo další hraje vaší oblíbenou kompozici, šance na vylepšení vaší carry jednotky ke třem hvězdičkám to nesníží.

Téměř všechny tier-5 jednotky v tomto setu dostaly upravenou (a ve většině případů silnější) ultimátní schopnost, aby odpovídala současným stardardům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama