Do Teamfight Tactics míří poprvé v historii hry nový komponent
i Zdroj: Riot Games
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Do Teamfight Tactics míří poprvé v historii hry nový komponent

Do Teamfight Tactics míří poprvé v historii hry nový komponent

Giry

Giry

Ano čtete správně. Do Teamfight Tactics se poprvé v historii opravdu dostane nový komponent. Ke zlaté obracečce (spatula) se nově přidá zlatá pánev.

Reklama

Do Teamfight Tactics by měli vývojáři zlatou páven přidat v aktualizaci 14.18 (přibližně za tři týdny). Zatím však nevíme, jaké předměty z ní půjdou složit nebo jakou bude mít sama funkcionalitu.

Podle statusu na síti X a podle odhadu hráčů v komentářích to vypadá, že zlatá pánev bude obracečce v mnohém podobná. Pravděpodobně se rozdíl mezi obracečkou a pánví ukáže v různých traitech.

Zatímco z obracečky půjdou sestavit emblemy Origins (v současném setu tedy Frost, Honeymancy, Eldrich…) S pánví půjde sestavit emblemy Classes (Mage, Vanguard, preserver…). Tajemstvím ale zůstává, jaký efekt bude mít pánev, pokud ji spojíte s obracečkou nebo s další pánví.

V novém TFT režimu vyzvete počítačem ovládané týmy
i Zdroj: Riot Games

V novém TFT režimu vyzvete počítačem ovládané týmy

Do TFT míří zcela nový herní režim, který tu ještě nebyl. Riot ozvláštní aktuální set novým PvE módem Tocker's Trials. Hrát…

Odpovědi na tyto otázky bychom se měli dozvědět už za necelý týden, jelikož budeme mít možnost nový komponent vyzkoušet na testovacím serveru PBE. Kromě nového předmětu bude k dispozici i nový herní PvE mód.


AKTUALIZACE: Riot odhalil, jak bude zlatá pánvička fungovat:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama