Do Arény míří nový systém banů a další změny
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Do Arény míří nový systém banů a další změny

Do Arény míří nový systém banů a další změny

Giry

Giry

6. 6. 2024 15:45

Jeden z vývojářů prozradil, jaké změny v režimu Aréna můžeme očekávat v nadcházející aktualizaci. Kromě balančních změn se dočkáme i nového způsobu banování šampionů.

Reklama

Oproti dosavadnímu způsobu banování se Aréna přesune k podobnému systému, který funguje v klasických ranked hrách. Všichni hráči budou banovat najednou a uvidí jen bany svého týmu.

Riot chce dát hráčům k dispozici dostatek banů k tomu, aby se meta stále měnila a nehráli se stále stejné postavy. Zároveň však nechce, aby někteří šampioni neustále dostávali ban, a do hry se tak nemohli dostat. Změna systému banování by měla tuto situaci vyvážit.

Dojde také na úpravy uživatelského rozhraní. Ke kartám s augmenty a s předměty byl přidán popisek, který se zobrazí, pokud na kartu najedete kurzorem. Kovadliny s legendárními předměty budou odstraněny ze záložky “consumables”.

A samozřejmě se dočkáme i balančních změn. Posílí například Aurelion Sol, Bel'Veth nebo Diana, slabší bude naopak Jayce, Rammus, Gragas nebo Poppy. Také některé předměty se balančním úpravám nevyhnuly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama