Denyk se vrací na scénu, G2 v derby vyzvou Fnatic
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Denyk se vrací na scénu, G2 v derby vyzvou Fnatic

Denyk se vrací na scénu, G2 v derby vyzvou Fnatic

Filip Vít

Filip Vít

31. 7. 2020 13:00

Boje o playoff vrcholí.

Reklama

Evropská soutěž se pomalu, ale jistě blíží ke konci základní části. V sedmém týdnu nás čeká mnoho atraktivních soubojů. A do bojů o vyřazovací část opět vyrazí všichni čtyři čeští zástupci. Jak vypadá aktuální tabulka a jak se dařilo vašim favoritům minulý týden, můžete zjistit zde.

Rozpis nadcházejících duelů naleznete v eSportovém přehledu.

Denyk se vrací, narazí na Patrika

Český support se může těšit, nebot Misfits ho v ten nejdůležitější moment povolávají zpět do služby. Králíčci se dělí o předposlední místo s bilancí 5-8 a je zapotřebí, aby na závěr ukořistili několik výher, které zajistí partě kolem Febivena účast v playoff a potenciálně i možnost reprezentovat Evropu na světovém šampionátu. 

“Zmetci” vyšli v předešlých dvou týdnech naprázdno, tudíž se organizace odhodlala povolat Denyka, jenž nahradí jednadvacetiletého Dána Dosse. V sedmém týdnu narazí česká podpora na poměrně slabší soupeře. Dnes kolem sedmé večerní čeká králičky SK Gaming, následující den se Denyk střetne na spodní linii s Patrikem, jenž byl minulý týden nekompromisní a zajistil svému celku dvě vítězství. Jak dopadne souboj českých zástupců?

Schalke se nevzdávají

Fotbalový gigant zaťal zuby a začal pořádně šlapat. Hráči v modrých dresech minulý týden zaskočili G2 Esports a Misfits, čímž jejich naděje na playoff zůstala naživu. Pokud zopakují výkony i tento týden proti Excel Esports a Origen, můžou se v Schalke chytat za ramena a získat dostatečné sebevědomí na to, aby se do nejlepší šestice probojovali. Cesta však je ale ještě dlouhá a bude dost trnitá. 

TH tip pro první hrací den: MAD Lions vs. Origen Mladičký snajpr Carzzy dokazuje své kvality každý týden. Souboj na spodní linii s Upsetem bude velmi ostře sledován. Jak se povede lvíčatům, kteří v létě zatím kralují LEC?

TH tip pro druhý hrací den: Fnatic vs. G2 Esports Sedmý týden zakončí dvě nejúspěšnější evropské organizace. Tváří v tvář se postaví rivalové, kteří letos neokupují přední příčky, nýbrž se překvapivě pohybují ve středu tabulky. To však nemusí nic znamenat, neboť souboje ve vyřazovací části jsou jinou písničkou. Jak dopadne souboj černooranžových s Ocelotovou organizací?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama