Tým složený z dívek byl vyhozen z ruské ligy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Tým složený z dívek byl vyhozen z ruské ligy

Tým složený z dívek byl vyhozen z ruské ligy

Reibl

Reibl

18. 2. 2020 15:00

Místo zaplní tým CrowCrowd, kde figuruje i Likkrit z Albus NoX Luna.

Reklama

Dívčí tým Vaevictis Esport byl v minulém roce středem velké kontroverze. Vedení týmu vytvořilo soupisku pěti dívěk, které měly hrát v ruské nejvyšší lize. Toto rozhodnutí bylo založené hlavně na marketingu. Hned první zápasy přitom musel řešit i samotný Riot. Skupině holek bylo zabanováno několik supportů a hry proti Vaevictis Esports soupeři neúměrně protahovali.

Nyní Riot zasahuje znovu. V nadcházející LCL sezóně se s dívčím celkem nepočítá. Ačkoliv za sebou má klub několik úspěchů, výsledky z loňska jsou až příliš špatné. Průměrný počet smrtí na zápas se vyšplhal až na 27, což je o deset víc, než druhý největší počet v lize. Průměrně hry trvaly 22 minut a 11 sekund, protivníci dokázali Vaevictis Esport rozdrtit vždy velmi brzy. 

Oficiální vyjádření Riotu zní takto:

Bohužel výsledky ze sezóny 2019 ukazují veliký rozdíl mezi VAE a zbytkem LCL týmů. Tato úroveň je nepřijatelná v uzavřené lize. Z tohoto důvodu Vaevictis Esports nebudou součástí Continental League pro rok 2020.

Riot dodává, že tým má šanci se účastnit Open Cup turnaje a zajistit si tak místo v LCL pro příští rok.

Prázdné místo zaplní celek CrowCrowd. Ve vedení tohoto týmu můžeme najít jedno velmi známe jméno. Je jím Likkrit, bývalý support týmu Albus NoX Luna, který se dostal do čtvrtfinále Worlds v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama