Desátá trofej pro Capse, G2 slaví další titul
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Desátá trofej pro Capse, G2 slaví další titul

Desátá trofej pro Capse, G2 slaví další titul

Reibl

Reibl

10. 9. 2023 21:30

Sezóna 2023 nabídla řadu příběhů a překvapení, přesto na samotném závěru došlo na další souboj mezi Fnatic a G2 Esports. Ve francouzském Montpellier nakonec dominovali právě samurajové, kteří ovládli i dva ze tří letošních splitů.

Reklama

Už páteční závěr EMEA Masters mezi Karmine Corp a Movistar Riders nastínil, jakým směrem se tento víkend bude ubírat epická série skončila až v páté hře, kde si domácí KC odnesli trofej za ovací publika. O den později přišlo na řadu LEC.

Souboj českých zástupců Carzzyho v dresu MAD Lions a Humanoida s Nightshare za Fnatic vypadal zprvu jednoznačně. Britská organizace se jasně ujala vedení po dominantních výkonech Wundera a Razorka. Těm vystavil stopku Carzzy, který si připsal pentakill.

České carry ale nestačilo na Humanoida a jeho partu. Fnatic tak po velkém trápení v zimním a jarním splitu postoupili do finále celé sezóny. Zde ale G2 Esports nenechali nic náhodě.

Po dvou dominantních hrách se G2 ujali vedení 2:0, avšak Fnatic udeřili zpátky ve třetí hře. Dali nám tak naději na třetí Silver Scrapes. Jenže k té nedošlo. G2 si čtvrtý duel pohlídali a berou další titul. Caps si kromě desáté evropské trofeje zajistil i MVP finále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama