Darius Patch Preview
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Darius Patch Preview

Darius Patch Preview

derk

derk

19. 5. 2012 12:40

Máme tu další patch preview. Pojďme se podívat, na co nového se můžeme těšit.

Reklama

INGAME CHANGES

První a zároveň asi největší změnou je nové vykreslení grafiky hry (na mapě Summoners Rift). Hra vypadá daleko lépe, realističtěji a jednoduššeji. Také pomůže kmětům mezi počítači, protože tato změna zvyšuje FPS (podle riotu až o dvojnásobek a více), ať už používáte jakékoliv nastavení Video options.

Vylepšení H.U.D. (Heads up display) ve hře - mělo by vést ke zlepšení hratelnosti nejen na Summoner Riftu, ale také na dalších mapách - Twisteed Treeline a Dominionu. S touto změnou se váže i drobná úprava různých ikon, artů, přehlednější text. Jako poslední Riot přidal do pravé horní tabulky ke Kill/Death ratiu ještě počet zabitých minionů. Změna zajímavá, určitě to prospěje, ale dle mého názoru stejně zůstane nutností kontrolovat stav svůj i ostatních via TAB.

Ashe visual upgrade - podobně jako jsme to zažili v minulosti u Gangplanka a dalších postav, Ashe bude v tomto patchi lehce upravená, aby se podobala novějším championům. Bude mít nový model, animace, zvuky, splashart a další. V budoucnu můžeme čekat další podobné změny u starších championů.

Změna věží - jde hlavně o kosmetickou úpravu, která pomůže hráčům v mass fightech. Od tohoto patche bude každý hráč, který má aggro od věže upozorněn, že na něj věž útočí. Bude slyšet specifický zvuk a bude mít nad hlavou postavy targetovací kurzor. Pomůže to určitě hlavně při bojích pod věží, kde se špatný engage může velmi vymstít. Takhle rychleji zjistíte, že jde věž právě po vás a máte více čas una zareagování, než když zjišťujete do koho to věž vlastně střílí.

Nový item - Athenes Unholy Grail - vylepšení Challice of Harmony. Dá se složit s Challice of Harmony, Amplifying tome a Fiendish Codex. Finální item dává držiteli Ability Power, Cooldown Reduction, Magic Resist a spoustu Mana Regeneration. Ještě nevíme, jak konkrétně to bude vypadat v číslech, ale určitě půjde o ideální item na postavy jako Anivia, Swain, Kassadin, Galio a mnohé další. Zajímavostí k tomuto itemu je to, že je pojmenován po hráči - Athene. Jde o velmi známého gamera, který brázdil vody mnoha online her a komunita si ho většinou oblíbila hlavně kvůli jeho videotvorbě, streamování a smyslu pro humor. Můžeme ho znát ze hry World of Warcraft nebo League of Legends (kde již není tak úspěšný).

 

CLIENT CHANGES

Hráči nemohou hrát free to play championy v ranked (pouze solo/duo queue) hrách. Každý hráč si bude moci zahrát pouze postavy, které má koupené. Určitě vítaná změna, protože si lidé nebudou moci v rankedech zkoušet nové postavy a (ne)úmyslně tak kazit ostatním hru. V premadech budou hráči moci nadále pickovat i championy v rotaci, stejně tak v normal draft mode.

Pro mě osobně je to velice zajímavý patch a těším se na většinu zmíněných změn. Asi poprvé v historii si troufnu říci, že to jsou změny k lepšímu. Jak to dopadne se samozřejmě dozvíme až časem, ale takhle na papíře to vypadá pěkně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama