Další nezdar Vitality, Neon se do playoffs nepodívá, Carzzy pokračuje
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Další nezdar Vitality, Neon se do playoffs nepodívá, Carzzy pokračuje

Další nezdar Vitality, Neon se do playoffs nepodívá, Carzzy pokračuje

Reibl

Reibl

20. 2. 2023 13:00

V Bo3 zápasech překvapili SK Gaming.

Reklama

Zimní split píše překvapivé příběhy. Hned na úvod se trápili Fnatic, kteří poprvé v historii evropské ligy nepostoupili do play-off. Supertým Vitality po loňském nezmaru také nepředvedl zrovna excelentní výkony. V Bo3 sériích totiž celek zaspal a podlehl SK Gaming. Carzzy na druhou stranu může s příštím víkendem počítat.

Jankos i Perkz končí v Bo3 části

Dva zkušení hráči, jejichž cesty se před lety rozdělily. Jankos a Perkz sice oblíkají rozdílné dresy, tento víkend je ovšem spojil jeden tým, respektive totožný soupeř – SK Gaming. Heretics si v losers bracketu nedokázali poradit s SK Gaming a ostřílený jungler je tak po dlouhé době bez play-off účasti.

Další nezdar Vitality, Neon se do playoffs nepodívá, Carzzy pokračuje

Málokdo ovšem čekal podobný scénář i v neděli. Perkův tým, kde nalezneme i slovenského marksmana Neona zažil demolici. SK Gaming jsou poprvé od roku 2015 mezi čtveřicí nejlepších celků v evropské lize.

Jediný CZ/SK zástupce v play-off

Do závěrečné části zimního splitu zamíří jen jediný hráč z našeho regionu. Je jím Carzzy s MAD Lions. Lvíčata dokázala ovládnout vyřazovací duel proti Astralis. Slavná organizace ožila již v sobotu při výhře 2:1 proti BDS. Svoje tažení do play-off ovšem oproti SK Gaming narazilo v nedělním duelu.

MAD Lions nastoupí v pátek večer proti SK Gaming v Bo5 sérii. Vítěz se utká s poraženým ze dvojice KOI a G2 o místo ve finále. Právě duel mezi loňskými finalisty můžeme sledovat už dnes večer. Play-off totiž odstartují dva nejlepší týmy dnes v 18:00. Vítěz postoupí přímo do finále, poražený získá druhou šanci právě proti vítězovi pátečního duelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama