CZC.CZ Challenge - rozhovory
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek CZC.CZ Challenge - rozhovory

CZC.CZ Challenge - rozhovory

derk

derk

26. 1. 2012 15:36

Přinášíme slibované rozhovory z CZC.CZ Challenge. Na paškál jsme si vzali tři hráče z top 3 umístěných týmů. Přeji příjemnou zábavu.

Reklama

 

FZ AIM (AP CARRY) ZA TÝM MYREVENGE (3. místo)

Nakonec jste se jako favoriti umístili na třetím místě, po dvou kontumacích. Čím to bylo?

Náš "neúspěch" zapříčinil především rozpad starého teamu, kdy Mozilla odešel do eSuby a zůstali jsme 3. Já, Necro a Johnny. Původně jsme chtěli udržet sekci naživu nabráním Snapyho a Whenyouseeita, ale nakonec jsme dostali nabídku od Nicodda z Fragzone na pozici AP mid a AD carry. Odehráli jsme s nimi pár zápasů a rozhodli jsme se ukončit existenci myR sekce. Prvni kontumace byla z části moje vina, na playzone sem nazval kippyho blbečkem a dostal sem ban na psaní komentářů na playzone. S hráči z eSuby sem byl v kontaktu přes teamspeak, takže jsme byli domluveni, že to odehrajem, až se všichni sejdem. Ačkoliv pár dnů na to kippy zaúřadoval a eSuba postoupila do Grand finále. V loosers bracket jsme potom potkali Kitty Killers Team a neměli jsme hráče na odehrání a soupeř nepovolil ani jednoho hosta.

Tým myRevenge má nyní úplně jinou  sestavu. Jak se to stalo? Byly nějaké problémy?

O nynější sestavě myRevenge nemám popravdě žádnou páru. Z myRevenge jsme odešli kvůli tragické domluvě s vedením a také kvůli tomu, že fragzone nabízí lepší zázemí.

Ty i johnny jste se přidali k úspěšnému týmu FragZone. Jak jste se tam dostali a jak se vám tam líbí?

Luftwaffe a TwoTimes už nehráli tak často a dělali chyby při zápasech, tudíž odešli z teamu a nicodd sháněl náhradu. Ozval se Johnnymu a ten mi řekl, jestli to nepůjdem zkusit. Vyzkoušeli nás v pár rankedech a dostali jsme se na #1 v ladderu během pár dnů. S naším výkonem byli spokojeni a vzali nás do teamu. 

Jaké máš plány do budoucna, co se týče League of Legends? Čeho bys chtěl dosáhnout?

Chtěl bych si zahrát na nějakém vetším mezinárodním offline turnaji.

Poslední otázka k samotnému turnaji CZC Challenge – jak se ti turnaj líbil? Nějaké připomínky nebo tipy do budoucna?

Popravdě turnaj je podle mého názoru postavený na hlavu. Ceny stejné jako za 1 go4lol, které se oproti 2 měsícům hraje 1 odpoledne. Navíc nesouhlasím s názory kippyho. Jediné plus by mohlo být, že DejvCZ je novým spoluadminem League of Legends na pz. (Pokud se nepletu).

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho úspěchů.

Také děkuji a přeji tryhard.cz úspěšnou budoucnost. Nakonec bych chtel zveřejnit mojí fanpage : http://www.facebook.com/lolaimcz , kde nahrávám replaye a ruzné guidy. 

 

SLAYERZZ (AD CARRY) ZA KITTY KILLERS TEAM (2. místo)

Umístili jste se na krásném druhém místě, jaké jsou první pocity?

Tak pocity, po skončení druhej hry s eSubou sme boli sklamaní z našej hry a celkovo z nášho výkonu. Pár minut nato sme si to všetko nechali ustáť v hlavách a začali si uvedomovať, že to nedopadlo až tak zle. Predsa to 2. miesto tiež nieje zlé : ))

První hru proti eSubě jste vyhráli, čím to bylo?

Tak tá prvá hra bola o tom že musíme, eSuba nás podcenila a nám všetko v hre vychádzalo. Všetko to začalo už pickom. ESuba nás nechala  picknúť to, čo sme chceli. Vtáka, Skarnera a Gravesa, no a ten Rumble a Soraka bolo pre nás už len velké +. Lane fáza si myslím že bola výborna. Náš jungler (Kyssk0) sa to snažil gankovať hneď a dosť často a to nám aj vychádzalo. Vlastne to, čo som už povedal. Mýslim si, že všetci sme podalí dobrý výkon a mali sme to štastie, ktoré k tomu patrí

Kdo pro vás byl nejobávanější hráč eSuby?

Určite Adamoss, aj ked si myslím, že eSuba má silnú zostavu. Adamoss je momenatalne top CZSK hráč co sa týka ranked stats (teda ak sa nemýlim). To sa prejavilo už aj v banoch, kde sme sa zamerali hlavne na ten mid. No a v tej druhej hre nás prekvapil Sionom, ktorého sme vobec nečakali aj ked vieme, že je to jeho najhrávanejší hrdina. Nejak sme nato zabudli a to im vyhralo hru.

Jak se ti líbil turnaj celkově? Nějaké připomínky či výhrady?

Tak turnaj dopadol velmi dobre pre nás si myslím. Boli tam nejake rozpory, ale to šlo všetko mimo nás. My sme chceli podávať najlepšie výkony a skončit do toho 8. miesta, čo sa nám aj podarilo. Niektoré zápasi sa prekladali aj o 2 týždne, ale kazdemu to toho nieco vojde a natom uz nic nezmenime. Pripomienky, no nejak som zachytil, ze vraj nebudu ceny, ktore Playzone na začiatku turnaja oznámil, čo je natom pravdy to uz neviem. Necháme sa překvapit, ale myslim si, ze keby tie ceny Playzone nedodá tak to bude pekne svinárna pre všetky teamy (myslím si, ze keby tam tie ceny nebudu dane na zaciatku tak turnaj by nemal taku uroven ako mal).

Jaké má váš tým plány do budoucna?

Čo sa plánov do buducna týka, no tych by bolo asi viac :D Na prvom mieste je určite zlepsenie z nasej strany. Chceme to viac potryhardit a skusit si nejaku LANku, popripade Mezihernák . Na druhom mieste je asi to, ze ako uz aj Kyssk0 spomenul ze ten multiklan by nebol k zahodeniu. Uz sme mali nejake ponuky, ale tie isli bokom. Sustredili sme sa na hru .Takze keby mal niekto nejake  otazky ohladom KKT tak radi odpovieme. :))

Díky za rozhovor, přeji mnoho štěstí a úspěchů.

Taky dekuju za rozhovor. Jeste raz bych chtel poblahoprat eSube a ostatnim tymum :)

 

A NAKONEC ESUBA HERDYN ZA TÝM ESUBA.INTEL (1. místo)

Tvůj tým eSuba vyhrál celý turnaj CZC Challenge. Nemalou mírou ses na tom podílel i ty. Jaké jsou první pocity? Počítali jste s prvním místem?

Po dohraném finále se okamžitě dostavil pocit úlevy a spokojenosti. Nezbabrali jsme to. Všichni odvedli dobrou práci a dopadlo to tak, jak jsme doufali. Kdo chce být vysoko, musí nejdřív vysoko mířit.

Kdo byl pro vás nejtěžší protivník a proč?

Čekali jsme, že největší konkurent pro nás bude tým MyRevenge, k zápasu s nimi však, ale nedošlo, protože se dostali do existenčních problémů a bylo velmi náročné domluvit termín zápasu. Nejtěžší tedy bylo finále proti Kitty Killers Týmu. Hra proti nim dříve v turnaji dopadla pro nás vcelku v pohodě, a tak jsme nějak čekali, že to dopadne podobně. Docela nás tedy jejich vítězství v prvním zápase finále zaskočilo.

Na jakou taktiku jste vsázeli ve finále proti KKT? Čím to, že jste prohráli první zápas?

Musím uznat, že v prvním kole finále jsme je trochu podcenili, a tak naše taktika nebyla moc předem promyšlená. Zkoušeli jsme akorát nějaké "rošamba" v prvních 2 minutách. V druhém kole se nám velice vyplatila Shyvana jako jungler. Její hráč Emsik v sehrání s Adamem na midu a jejich counterjungle měli obrovský podíl na naší výhře. Hodně jsme se nechali inspirovat nedávným IEM šampionátem v Kyjevu.

Jaké máte s eSubou plány do budoucna? Něco konkrétního?

V blízké době teď plánujeme přesun na EU West server. Potřebujeme pořádný trénink a většina skutečně profesionálních týmů se přesunula z Eastu právě tam. Snažíme se taky rozšiřovat fanouškovskou základnu, což začalo založením fan stránky našeho týmu na Facebooku. 

Jak se ti líbil celý turnaj? Nějaké připomínky?

Turnaj se povedl a proběhl plynule. Admini PLAYzone.cz odvedli dobrou práci. Formát turnaje, kdy se každé kolo hrálo po 1 týdnu, dodával na pocitu velkoleposti celého turnaje. Dle našeho názoru je však škoda, že taková velkolepost se nepodpořila většími cenami. Ceny byly podobné turnajům na jiném portálu, kde se však jedná o jednodenní turnaje každý týden.

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí do budoucna.

Také děkuji a přeji hodně štěstí vám a všem hráčům cz/sk komunity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama