CZ/SK Go4LoL 4. a 5.
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek CZ/SK Go4LoL 4. a 5.

CZ/SK Go4LoL 4. a 5.

David Růžička

David Růžička

1. 8. 2012 05:17

S menším zpožděním vám přinášíme rekapitulaci posledních dvou turnajů českého ESL Go4LoL, jmenovitě 4. a 5..

Reklama

     Go4LoL CZSK Cup #4

 FLYtoHIGH  Team Replika  Buzici v Muzici  Russian Engineers 

V pořadí již čtvrtý Go4LoL Cup na česko slovenské ESL se těšil opravdu hojné účasti, 31 týmů je dost možná rekord jak v nové sezóně, tak ve všech předchozích. Co se týče vývoje samotného pavouka, tak jak můžete vidět níže v horní části se potkaly 3 týmy které patří do českého top4. Z jejich vzájemných zápasů vyšel vítězně celek Team Replika, který tak potvrdil svou roli favorita a zajistil si účast ve finále. Ve spodní části pavouka byl hlavním favoritem celek FLYtoHIGH, který nakonec bez větších obtíží zvítězil v semifinále proti celku Russian Engineers.

Ve finále nás pak čekala půl hodinová hra, v zápasu který nebyl moc pestrý na killy zvítězil celek FLYtoHIGH, za povšimnutí stojí především Johnnyho Corki který poměrně s přehledem dominoval. Vzhledem k tomu, že setup FLY byl defacto postavený okolo AD carry, nebylo zde již mnoho co řešit.

Zápas o třetí místo byl poměrně jednoznačně v režiji týmu BVM, který bez větších problémů porazil celek Russian Engineers a zajistil si tak 3. místo.

  Go4LoL CZSK Cup #5

 

 FLYtoHIGH  Buzici v Muzici  myReespo  why not 

 

V pátém Go4LoL byla o chloupek nižší účast než v tom předchozím, celkově se turnaje zúčastnilo 23 týmů mezi nimiž nechyběly celky jako FLYtoHIGH, BVM či eSuba. Z právě zmíněných týmů se FLY a BVM zhostily role favoritů, když se po poměrně hladkém běhu pavoukem setkaly ve finále. eSuba hrála v mix sestavě, ale i přesto poměrně překvapivě prohrála proti novému celku why not, který v tomto turnaji vybojoval sympatické 4. místo po té co prohrál v souboji o to 3. se Shigureeho mixem myReespo.

Finále pak bylo poměrně jasnou záležitostí FLY, krátce po 20. minutě dávají BVM surrender a FLY tak upevňují svoji dominantní pozici na české scéně. Nutno ještě podotknout, že ani jeden z týmů nehrál ve své základní sestavě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama