CZ/SK Go4LoL 3.
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek CZ/SK Go4LoL 3.

CZ/SK Go4LoL 3.

derk

derk

14. 7. 2012 19:17

Odehrál se další turnaj  Go4LoL Cup s pořadovým číslem tři a my se teď společně podíváme, jak se to všechno událo.

Reklama

     Go4LoL CZSK Cup #3

 myReespo  Storm Gaming Clan  eSuba  myRevenge e.V. CZ/SK Rookie 

 

V tomto turnaji se bohužel nesešlo tolik týmů a tak se nejlépe nasazené celky snadno dostaly do dalšího kola, kde už musely zapojit svoje dovednosti a dostat svůj tým co nejdál.  Ale i přes to všechno se sešly kvalitní týmy a kdyby vysílala ESL TV tak by bylo na co koukat.  Velkým překvapením bylo vyřazení FLYtoHIGH,  kterým nepřišel pátý hráč a musela být kontumace. Turnaj nakonec ovládly slovenské týmy myReespoes a Storm Games Clan LoL Division, které se probojovaly až do finále.

Ze screenu vidíme, že se týmu myReespoes  dařilo hlavně na botu a také v jungly. Ale i přes to že Storm Games Clan LoL Division prohrávali o hodně killů tak to nevzdávali a slažili se zápas otočit. Ale hráči myReespoes neusnuli na vavřínech a dotáhli svoje vítězství do úspěšného konce. 

Bohužel k zápasu o třetí místo jsme nedostaly screen a tak Vám můžu jen říct, že vyhrála eSuba a ukázala, že i s nově postaveným týmem se může umístit na stupni vítězů. Každopádně gratulace klukům z myReespoes  a budeme se těšit na další Go4LoL CZSK Cup.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama