CZ/SK Go4LoL 2.
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek CZ/SK Go4LoL 2.

CZ/SK Go4LoL 2.

derk

derk

8. 7. 2012 06:24

Se začátkem sezóny 2 se domácí go4lol přesunulo na čtvrtek. Tento týden se bylo na co dívat.

Reklama

Asi největším překvapením byla účast eSuby. Jeden z předních celků se dal opět dohromady a po několika měsících inaktivity je snad budeme vídat na turnajích i do budoucna. Z bývalé eSuby zůstal jenom Herrdyn, který k sobě přibral tří hráče z GwE - Gornagal (teď hraje jungle), Ovdovovac (mid) a SlayerZ (ad carry), na postu supporta můžeme vidět hráče s nickem Blbeczech. 

1.  eSuba 

2.  Buzici v Muzici 

3.  myRevenge 

4.  myReespo 

Turnaje se účastnilo poměrně dost týmů. Zvykem bývala účast kolem 16, dnes jsme viděli pavouka pro 32. I když bylo několik freewinů v prvním kole. Již od prvních chvil všichni čekali, jak to eSubě půjde. Prvními pár koly prošla bez problémů. Vyřadila papírového favorita turnaje - myRevenge a dostala se do finále. Z druhé strany pavouka se do finále probojoval tým Buzici v Muzici, který poslední dobou vídáme stále víc a víc, snad jim forma vydrží. 

Finále slibovalo zajímavý zápas. Hlavně kvůli tomu, že se utkaly dva celky, které jsou na tom velmi podobně zkušenostně (

BVM

vs

eSuba

). Také jsme byli zvědavi na to, jak to eSubě v nové sestavě půjde. Zápas začal velmi dobře pro eSubu, držela si mírný náskok po celou hru, ale dočkali jsme se několika obratů. Ke konci to vypadalo lépe pro BVM, kteří dokázali vyhrávat teamfighty a získali barona. Bohužel pro ně eSuba nakonec našla recept a dokázala po neuvěřitelných padesáti minutách utrhnout vítězství pro sebe. Byl to nádherný zápas, jistě jeden z nejvyrovnanějších v historii Go4LoL a určitě máme se na co těšit i do budoucna.

V souboji o třetí místo jsme viděli 

myReespo vs. myRevenge e.V. CZ/SK Rookie, dva týmy s velmi podobným názvem. V myReespo jsme mohli vidět také zahraniční hráče, kteří přivedli trochu exotiky do našeho turnaje. Zápas začal poměrně vyrovnaně. Přestože nepadlo mnoho killů, celá hra trvala přes třicet minut a poskytla zajímavý zápas i pro diváka. Bylo vidět, že oba týmy hrají opatrně a snaží se udělat co nejméně chyb. Tato taktika se vyplatila hlavně týmu myRevenge, který nakonec vyhrál. Přikládáme screen a gratulujeme!Turnaj proběhl bez větších problémů a vidíme zvyšující se účast jak na esl.eu tak na playzone.cz. To je jistě moc dobré znamení, doufejme, že to týmům vydrží a že jich uvidíme stále více a více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama