Čtyři domácí týmy na měsíčním finále Go4LoL
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Čtyři domácí týmy na měsíčním finále Go4LoL

Čtyři domácí týmy na měsíčním finále Go4LoL

Tomáš Boudný

Tomáš Boudný

6. 11. 2013 15:50

Dnes se bude konat měsíční finále Go4LoL na Eastu i na Westu a nás budou reprezentovat hned čtyři týmy! Uvnitř stream, informace a vyjádření Xnapyho.

Reklama
Čtyři domácí týmy na měsíčním finále Go4LoL

Je to vůbec poprvé, co se v měsíčním finále jednoho z nejprestižnějších evropských turnajů objeví tolik domácích reprezentantů. Na Eastu to jsou hned tři týmy:

 eXtatus

,

 Inside Games

a

 Storm Games Clan

, na Westu potom

 eSuba

Všechny čtyři týmy jsme mohli vidět na nedávno proběhlém Mistrovství České Republiky, kde sehráli řadu vyrovnaných her. Nejdále se dostala eSuba, která celý turnaj vyhrála a SGC, kteří skončili třetí. Inside Games skončili na čtvrtém místě a eXtatus vypadl již ve skupinové části, právě proti IG. V neděli se ale hrál Grunex Challenge a tam se SGC probojovali až do finále, kde si po dlouhé době jako vůbec jeden z prvních týmů poradili proti eSubě a sesadili ji z pomyslného trůnu. 

Domácí scéně jde jistě nahoru a to dokazuje i to, proč vznikl tento článek. Čtyři domácí týmy se dostaly mezi 16 nejlepších v Go4LoL a každý z nich má již za chvíli hrát o 500 euro. Podívejte se na rozpis play-off, stream najdete nahoře.

Rozpis play-off na EU - Nordic & East
Rozpis play-off na EU West

Zeptali jsme se trenéra týmu eSuba

 Xnapyho

na to, jakou šanci uspět mají jednotlivé domácí týmy. Ten odpověděl následující: "Na eastu to bude především team SGC, který prokázal značnou formu na nedávném Grunex Challenge. Na westu sice věřím výkonům eSuby, ale konkurence je zde několikanásobně větší a navíc je tým oslaben, jelikož je nucen hrát s 2 hosty - na topu uvidíme Mozillu a na postu marksmana Sayna." 

UPDATE: Nakonec se Baxtrix dostavil a jediným náhradníkem je tak Mozilla, který nastupuje na top. 

Kdo si myslíte, že má šanci vyhrát?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama