Čtvrtý týden LCS, o první místo bude opět bojovat Cloud9 a Evil geniuses
i Zdroj: Stefan Wisnoski/Riot Games
eSport League of Legends Článek Čtvrtý týden LCS, o první místo bude opět bojovat Cloud9 a Evil geniuses

Čtvrtý týden LCS, o první místo bude opět bojovat Cloud9 a Evil geniuses

Maarty

Maarty

5. 7. 2023 17:09

Před začátkem play-off v evropské lize si můžeme čekání zkrátit dalšími zápasy americké soutěže. Čekají nás poslední tři hrací týdny, které začínají být čím dál tím důležitější. Pojďme se podívat, jaké organizace se vyplatí sledovat a vypíchnout jejich důležitá utkání.

Reklama

Návrat týmu FlyQuest

Soupiska začala letní split bez jediné výhry a teprve nyní uprostřed sezóny se jim podařilo probudit se a třetí týden zakončit se skóre 3-6. Tyto výhry jsou ovšem vybojované proti slabším celkům z ligy a opravdový test přijde až v následujících dnech. O tom, jestli jsou FlyQuest zpět nebo se jednalo jen o šťastné hry, se dozvíme v jejich utkáních proti 100Thieves, Golden Guardians a Dignitas v průběhu týdne.

Vydrží Dignitas nebo se GG přidá k top dvojce

Tým se společně s Liquid drží na děleném čtvrtém místě, ovšem na ně tento týden čekají Cloud9 a Evil Genuises. Zmiňovaný Liquid společně s Golden Guardians musí tento týden bojovat jen proti slabším celkům v podobě NRG, TSM nebo třeba 100Thieves a FlyQuest.

LCS začíná tradičně dnes od 23:00 a pokud nemáte možnost zápasy sledovat, kompletní výsledky najdete v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama