Comba AD+supp #1
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Comba AD+supp #1

Comba AD+supp #1

Freezecz

Freezecz

1. 1. 1970 00:00

Zdravím hráče či hráčky naší oblíbené hry. Jmenuju se Aleš Kněžínek a momentálně působím v Team Replika. Pohybuji se kolem 2300 elo, takže trošku tuším o čem mluvím .) Rozhodl jsem se vám něco předat. Tak snad se vám to bude

Reklama

Moje fan stranka, kde se mě můžete nacokoli zeptat http://www.facebook.com/lolFreezecz

Video comba ad+supp#1 na channelu own3d.tv http://www.own3d.tv/Freezecz/watch/704050 Comba AD + suppRozhodl jsem se vám teda popsat, kdy a proč, v danný okamžik vzít jaké combo na bot linku. Budu popisovat i comba sama o sobě, v čem mají potencionál apod.

Začnu typickým graves+taric-Jedná se o burst linku, která má neuvěřitelný potencionál na lvl 6, kdy se dobře stackuje maxování "W" za tarica a gravesova ultimátka + nezapomínejte na smoke screen, taky hodně důležitý prvek. -U tarika se maxuje "W" na lvl jedna sebere stun. -Graves maxuje "Q" pak bere na lvl 2 E a na lvl 4 W, na lvl 8 bych doporučoval lvl W ještě jednou, pokud chcete maximální burst na lince a jen tak neplánujete odejít z linky, berte pouze jeden lvl "E" a zbytek po namaxováni Q maxujte W. Proč vzít graves taric? Pokud enemy team staví na protect ad carry, např vayne. Tak todle combo má nehorázně ničící charakter team strategie. Taky je to hodně jednoduchá linka do soloQ -plus? Pasivka gravese + pasivka tarica "W" dává gravesovi nehorázný tanky style, takže si todle kombo hravě poradí klidně i s urgotem.

-minus- pokud z linky nemají kill a jsou na tom stejně s farmou oproti enemy ad carry, tak celkem ztrácí potencionál, jelikož graves nemá zrovna největší range, v TF je to poznat. Alistar + tristana-další kill lane. Nehorázný potencionál na lvl 2 kdy tristana má W+E a alistar svoje combo. Další lvl 4 a lvl 6. Aspoň v jednom z těhle lvl by jste měli enemy zatlačit zpátky do báse a nebo je dokonce zabít.

-tristana maxuje skok "w", alistar se může rozhodnout zda heal(pokud dostáváte slušný dmg) nebo Q pro reduce CD. -Tristana + alistar má jednu obrovskou nevýhodu. A to, že je celé combo counterováno jedním hrdinou a to jannou, která si počká s tornádem neboli "Q" a zruší jak kombo alistara (Q+W) tak i skok tristana a tím i burst tristany. Stačí pouze jedno dobře mířené tornádo a jste v háji. -Kdy vzít? Proti squish enemy(málo hp), kdy máte velký potencionál killu. Díky tomu se pak tristana stane monster ad carry late game. -plus? I přes nerf healu je alistar stále hrozně annoying healer a je navíc tanky. Dokáže skrze ultimátku tankovat tower dostatečně dlouho i pro double kill 2v2.-minus? Janna. Janna + Ashe-Velmi silná linka k global ultimátkám. Silný poke a kite je základem tohoto comba. Extra counter na udyra např. Na lince dáte kill pomocí junglera a vaší ultimátky. Např noc a ashe arrow velmi silný gank. -Pokud se zahraje chytře, tak nevýhody tohodle jsou skoro nulové. Ale pokud nejste feed nebo nemáte dobrou farmu tak do late game musíte spoléhat na svůj team. Protože nemáte dmg. -Plus-V Late game se z ní stává scarry ad carry, nehorázný slow a poke. -Vzít proti např non sustain supportovi (bez healu), kdy budete celý team vždy před teamfightem pokovat a kitovat. Když na vás naběhnout janna + ashe by měli jednoduše engage zastavit a kitovat dál a dál, pak už jen rozhodnete vy, kdy dáte engage s arrow, ten moment enemy team bude tak na 3/4 hp all a máte značnou výhodu vyhrát. Snad jsem vám v nečem pomohl či něco objastnil, dík za pozornost .)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama