Comba AD+supp #2
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Comba AD+supp #2

Comba AD+supp #2

Freezecz

Freezecz

15. 8. 2012 12:40

Jak už asi většina z vás ví, jmenuji se Aleš Kněžínek a momentálně působím za team Replika na pozici AD carry. V tomto díle jsem se rozhodl, ž

Reklama

 Comba ad + supp #2

Moje fan stranka, kde se mě můžete nacokoli zeptat: http://www.facebook.com/lolFreezeczNebo muj own3d channel pro stream: http://www.own3d.tv/Freezecz

Ezreal+sona

Linka, která má neuvěřitelně silný poke a outplay styl. Když se spojí, tak to z nich dělá hodně silné  poke combo. Lvl 2 a lvl 6 je jejich nejsilnější.

U sony se maxuje Q pro poke, u ezreala se většinou maxuje W, kterým může pokovat přes creepy. Snažte se připojit k soně v momentě, kdy pokuje, a pokujte taky. Díky tomu donutíte enemy, udělat rozhodnutí komu trade vrátit. V ten moment už ztrácí a vy získáváte, protože sona dmg od enemy vyhealuje. Můžete pokovat i sami, ale na to pozor, aby si vás enemy champ nepodal. V ten moment by ste trade mohli i dokonce prohrát, pokud by na vás vystartoval. Takže pamatovat si, že pokovat ve dvou. Plus-Proti nonsustain supportům je todle kombo přímo hell. Nikomu bych nepřál hrát např nunu nebo jannu proti ezreal sona.Minus-Naopak proti takovým hrdinům jako je graves taric, alistar apod. si musíte dávat sakra pozor, aby ste neumřeli. Jak sona tak i Ezreal nejsou přiliš tanky a od enemy burst comba dostávají IK(instantní kill) jak na běžícím pásu

Ezreal + taric

Burst combo s vynikající escape schopností a navíc přidává ezrealovi trochu tanky stylu. Lvl 5 a 6 Je klíčový pro toto combo, Obrovské množství magic dmg v podobě W od tarica ezreala a obou ultin.

U tarica max W u ezreala max W pro maximální kompabilitu při stunu. Před lvl 6 trochu napokovat přes stuny a W od eze a v momentě 6 full balls deep engage. Plus-Burst na lince, snadný kill enemy-> easy snowballMinus- Lze jednoduše přesustainit do lvl 6, a pokud se ezreal nachytá a bude se vás snažit pokovat, tak ztratí všechnu manu.

 

Corki+SonaVelmi podobné ezreal sona, ale až na to že Q pushuje, když to dáváte i na creepy. Má pomalejší escape, ale je jednoduší. Má větší scale dmg v late game a větší snowball. Navíc jeho true dmg dělá peklo i tanky hrdinům jako graves. Pozor na corkiho manu, nezdá se ale velmi rychle se ztrácí, pokud používáte častěji Q. Wčko bych nedoporučoval používat, dokud vám doslova nehoří u zadku, jinak ztratíte manu hned.

Dobrá synegrie s Q od sony, kdy využívá AD +Ap. Velký burst na lvl 6. Silné lvl jsou lvl 2,4 a 6

Trinity force je klíčový item k 2v2 na lince.Plus-Velký poke+velký sustain od sony, lvl 6 monstrum, V momentě kdy má phage valkyrii into your face a následný chase s procem od phage smrtelný.Minus-Dá se jednoduše vycounterovat sustainem a chytře zahraným supportem. Lehce zabitelná sona, jelikož corki se vždycky bude držet moc ve předu díky valkyrii, a sona diky tomu taky, jelikož musí být s ním. Tak se lze s gangem jednoduše zaměřit na sonu a dostat easy kill.

Pokud máte nějaké otázky, připomínky nebo cokoli jiného, nebojte se mě kontaktovat na FB nebo napsat komentář.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama