Co jste možná nevěděli? 3.
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Co jste možná nevěděli? 3.

Co jste možná nevěděli? 3.

derk

derk

17. 2. 2013 14:13

Tentokrát se podíváme na to, čím se nechal Riot inspirovat, když vymýšlel tance jednotlivých šampionů.

Reklama

Asi nikoho z vás nepřekvapí, že mnoho tanců (ve hře přimějete vaši postavu tančit pomocí kláves Ctrl + 4 a nebo příkazem "/d" - bez uvozovek) je narážkou na známé osobnosti, místa a události. Možná vám ale něco uniklo. 

V tomto článku vám představíme ty nejčastěji používané a na konci se můžete podívat na youtube kanál, který má podobných videí hned několik desítek. Mnoho interpretů bylo totiž použito i vícekrát. Z jakých kruhů si myslíte, že Riot čerpal nejvíce?

(všechna videa jsou velmi krátká, průměrně 20 vteřin, tak se nelekejte)

K-POP - Twisted Fate, Ahri, Syndra

K-Pop obecně je velmi oblíbený a to i v řadách hráčů. K-Pop můžeme slyšet během sledování streamů profíků, ale třeba i na oficiálních akcích od Riotu. Jako předlohu pro tanec byla hned několikrát použita skupina Girls Generation. A na seznamu jsou i další.

Michael Jackson - Warwick, Zombie Brand, Talon

Všichni známé klasické Michaelovy pohyby, hlavně tedy moonwalk a provokativní gesta a pohyby v oblasti pánve. Riot se tímto geniálním zpěvákem nechal inspirovat rovněž několikrát. 

Napoleon Dynamite - Katarina, Master Yi

Nevím, kolik z vás zná tento film, ale i v jiných hrách se setkáváme s napodobování tance hlavního hrdinu. A není se čemu divit, Riot tento druh tance použil hned pro dva šampiony.

MC Hammer - Jayce, Malzahar

Rovněž legendární taneční kreace, které asi většina z vás bude znát. Poznáte, kteří šampioni je používají ve hře?

Narážek a referencí je samozřejmě daleko více, pojďme se ještě podívat na ty... řekněme vtipnější :)

Olaf - Techno Viking

Urgot - Kirby

Hecarim - Dope Zebra

Desítky dalších podobných videí najdete na tomto YOUTUBE KANÁLU . Doufáme, že jste se něco nového dozvěděli a těšíme se za pár dní s dalším článkem!

Podívejte se i na ostatní články z této série:Co jste možná nevěděli? - zajímavosti šampionů a z vývoje League of LegendsCo jste možná nevěděli? 2. - postavy, které se do hry nikdy nedostalyCo jste možná nevěděli? 3. - inspirace pro tance jednotlivých postavCo jste možná nevěděli? 4. - reference jednotlivých skinů - superhrdinové, prohlížeče a dalšíCo jste možná nevěděli - Howling Abyss - tajemství a skrytá funkčnost oblíbené ARAM mapyCo jste možná nevěděli? 6. - anagramy v League of Legends a zajímavosti šampionůCo jste možná nevěděli? Runeterra - historie a geografie světa, ve kterém se League of Legends nacházíCo jste možná nevěděli? Bilgewater - vše o městském státu Bilgewater, od šampionů až po typy rumů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama