Co jste možná nevěděli? 3.
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Co jste možná nevěděli? 3.

Co jste možná nevěděli? 3.

derk

derk

Tentokrát se podíváme na to, čím se nechal Riot inspirovat, když vymýšlel tance jednotlivých šampionů.

Reklama

Asi nikoho z vás nepřekvapí, že mnoho tanců (ve hře přimějete vaši postavu tančit pomocí kláves Ctrl + 4 a nebo příkazem "/d" - bez uvozovek) je narážkou na známé osobnosti, místa a události. Možná vám ale něco uniklo. 

V tomto článku vám představíme ty nejčastěji používané a na konci se můžete podívat na youtube kanál, který má podobných videí hned několik desítek. Mnoho interpretů bylo totiž použito i vícekrát. Z jakých kruhů si myslíte, že Riot čerpal nejvíce?

(všechna videa jsou velmi krátká, průměrně 20 vteřin, tak se nelekejte)

K-POP - Twisted Fate, Ahri, Syndra

K-Pop obecně je velmi oblíbený a to i v řadách hráčů. K-Pop můžeme slyšet během sledování streamů profíků, ale třeba i na oficiálních akcích od Riotu. Jako předlohu pro tanec byla hned několikrát použita skupina Girls Generation. A na seznamu jsou i další.

Michael Jackson - Warwick, Zombie Brand, Talon

Všichni známé klasické Michaelovy pohyby, hlavně tedy moonwalk a provokativní gesta a pohyby v oblasti pánve. Riot se tímto geniálním zpěvákem nechal inspirovat rovněž několikrát. 

Napoleon Dynamite - Katarina, Master Yi

Nevím, kolik z vás zná tento film, ale i v jiných hrách se setkáváme s napodobování tance hlavního hrdinu. A není se čemu divit, Riot tento druh tance použil hned pro dva šampiony.

MC Hammer - Jayce, Malzahar

Rovněž legendární taneční kreace, které asi většina z vás bude znát. Poznáte, kteří šampioni je používají ve hře?

Narážek a referencí je samozřejmě daleko více, pojďme se ještě podívat na ty... řekněme vtipnější :)

Olaf - Techno Viking

Urgot - Kirby

Hecarim - Dope Zebra

Desítky dalších podobných videí najdete na tomto YOUTUBE KANÁLU . Doufáme, že jste se něco nového dozvěděli a těšíme se za pár dní s dalším článkem!

Podívejte se i na ostatní články z této série:Co jste možná nevěděli? - zajímavosti šampionů a z vývoje League of LegendsCo jste možná nevěděli? 2. - postavy, které se do hry nikdy nedostalyCo jste možná nevěděli? 3. - inspirace pro tance jednotlivých postavCo jste možná nevěděli? 4. - reference jednotlivých skinů - superhrdinové, prohlížeče a dalšíCo jste možná nevěděli - Howling Abyss - tajemství a skrytá funkčnost oblíbené ARAM mapyCo jste možná nevěděli? 6. - anagramy v League of Legends a zajímavosti šampionůCo jste možná nevěděli? Runeterra - historie a geografie světa, ve kterém se League of Legends nacházíCo jste možná nevěděli? Bilgewater - vše o městském státu Bilgewater, od šampionů až po typy rumů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama