Co jste možná nevěděli? 2.
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Co jste možná nevěděli? 2.

Co jste možná nevěděli? 2.

derk

derk

23. 12. 2012 17:26

A jsme tu s druhým dílem oblíbeného seriálu!

Reklama

V tomto článku se podíváme na šampiony, kteří se do hry nedostali vůbec. Někteří z nich se do hry dostali alespoň v jiné podobě, protože sloužili jako předloha pro některé ze současných. Tak pojďme na to!

Averdrian
Co jste možná nevěděli? 2.

Podle všeho byl tento šampion předlohou pro vznik Heimerdingera. Obrázek Averdriana používal dlouhou dobu jako avatara na fórech a jiných sociálních sítích jeden z vedoucích grafiků - Nocturne. Přestože se ho snažil do hry prosadit, nakonec to nevyšlo. Zajímavostí je i to, že se použila hlava tohoto šampiona při testování Malzahara, krátce předtím, než byl vypuštěn do hry. Nedokážu si to ani moc dobře představit, ale určitě to muselo vypada přinejmenším úsměvně.

Gavid, the Plant King

Vypadá to, že Gavid byl již zcela připraven, pouze se nedostal do hry v prvotní podobě. Již podle obrázku je vidět, že by mezi ostatní šampiony a hlavně celkový design hry moc nezapadal. Mluvilo se hodně o tom, že sloužil jako předloha pro Maokaie, tyto spekulace ale byly vyvráceny, když se ve hře objevila Zyra. Právě ta by měla podle všeho být finální verzi tohoto rostlinného muže. 

Omen

Omen byl ještě blíže vstupu do hry, než všichni ostatní z tohoto seznamu. Nakonec se ale Riot na poslední chvíli rozhodl, že ho do hry neuvede a proto byl posunut celý patch o několik dní. Hlavním důvodem bylo to, že se tým vývojářů zcela neshodoval. Přesně polovina lidí byla pro, druhá polovina si však nebyla jistá. Místo něj Riot předčasně vypustil do hry Riven. Je velká šance, že Omena ve hře nakonec uvidíme, protože se vývojáři nechali slyšet, že na něm stále pracují, ale vypustí ho až v momentě, kdy budou všichni jednohlasně spokojeni s výsledkem.

Priscilla, the Spider Queen
Co jste možná nevěděli? 2.

Podobnost s Broodmother z DotA není čistě náhodná, protože se proslýchá, že právě touto postavou se Riot inspiroval. Mnozí také tvrdili, že sloužila jako předloha pro vznik Urgota, tyto domněnky ale byly vyvráceny. Princilla se nakonec do hry nedostala, ale posloužila pro vznik pavoučí královny, jak ji známe dnes - Elise. 

Tabu, the Voodoo Shaman
Co jste možná nevěděli? 2.

Nejenom art, ale i schopnosti tohoto šampiona velmi silně připomínali dalšího šampiona z DotA. Jeho jméno je Voljin, the Witch Doctor. Pro ty, kteří neznají DotA postačí představit si klasického trolla / šamana ze světa Wacraft. Z neznámých důvodů se Tabu do hry nakonec nedostal. Je velmi pravděpodobné, že byl tento návrh zcela odstraněn a místo něj vznikl trochu jiný, ale zároveň podobný šampion - Swain.

Urf, the Manatee

Urfa zná asi většina z vás a také je k němu dostupných nejvíce informací. Riot si z hráčů trochu vystřelil, když na apríla roku 2009 uvedl, že jde o nového šampiona. Přesně o rok později se Urf do hry přecijen dostal - jako speciální skin na Warwicka. Peníze z koupě tohoto limitovaného skinu šly na charitu s názvem savethemanatee.org. Riot oblíbeného Urfa využil také v soutěži "Urf, the Manatee Memorial Contest", která běží poslední dva roky a nejspíše ji uvidíme i v roce příštím. Soutěž vrcholí "Dnem Urfa", kdy Riot odmění nejlepší a nejsnaživější kreativce z řad hráčů.

        

Urf se nakonec dostal do hry ještě několikrát. Objevil se ve dvou skinech - Fisherman Fizz a Urf Raider Corki a také jsme ho mohli vidět minulý rok na Halloweenské mapě, kde byl jeho duch na modré straně u blue buffu. Pokud jste hráli Warwicka, tak na vás tento duch dokonce zaútočil, aby se pomstil.

Well, the Hydrosoul

Šlo o prvního šampiona, který by měl používat element vody (na oheň tu máme třeba Annie a Branda, na vzduch Jannu a u elementu země můžeme uvést Zyru, Maokaie a Malphita). Well měl mít také možnost vyvolat si svého pomocníka - malého mořského koníka. Do hry se nedostal nejspíše z důvodu copyrightu či podobných problémů, protože jeho lore se velmi podobala jedné postavě z knižních sérií "Písně ledu a ohně". Před pár týdny se ve hře navíc objevila Nami, která vodní element využívá a je dost možné, že právě ona původního šampiona nahradila v plném rozsahu (mohli jste si také všimnout, že se na PBE objevila s kompletně odlišným názvem schopností, než jaké má teď ve hře).

Eagle Rider, Iron Engineer a Tiki

O těchto třech šampionech se ví velmi málo. The Iron Engineer je dost možná předlohou pro Blitzcranka a Eagle Rider měl být obdobou Gryphon Ridera z DotA (nepřípomíná ještě někomu postavičky z komixu Asterixe a Obelixe?).

Někteří šampioni byli vidět na kraji halloweenské mapy (minulý rok) v rakvích - Averdrian, Gavid a Tabu.Podívejte se i na ostatní články z této série:Co jste možná nevěděli? - zajímavosti šampionů a z vývoje League of LegendsCo jste možná nevěděli? 2. - postavy, které se do hry nikdy nedostalyCo jste možná nevěděli? 3. - inspirace pro tance jednotlivých postavCo jste možná nevěděli? 4. - reference jednotlivých skinů - superhrdinové, prohlížeče a dalšíCo jste možná nevěděli - Howling Abyss - tajemství a skrytá funkčnost oblíbené ARAM mapyCo jste možná nevěděli? 6. - anagramy v League of Legends a zajímavosti šampionůCo jste možná nevěděli? Runeterra - historie a geografie světa, ve kterém se League of Legends nacházíCo jste možná nevěděli? Bilgewater - vše o městském státu Bilgewater, od šampionů až po typy rumů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama