Co je to Week of Legends?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Co je to Week of Legends?

Co je to Week of Legends?

Pavel Mikeš

Pavel Mikeš

4. 2. 2013 18:02

Zdravím všechny fanoušky League of Legends!

Reklama

Jmenuji se Herdyn, hraji LoL na pozici solo top za eSubu a se svým týmem jsme v této hře vyhráli MČR 2012. Chtěl bych vám představit svůj pořad, který dělám, abych pobavil a informoval nejen fanoušky eSuby, ale i lidi zajímající se o domácí scénu vůbec. Mnoho lidi se ale kouká hlavně kvůli zábavní stránce mých videí, která má opravdu široké zastoupení. Skoro každá věc je řešena s nadhledem a je přítomno spoustu prvků, které se hlavně snaží o to vás rozesmát. Show je na naší scéně velice populární a oblíbená. Každý díl zkoukne zhruba 10,000 lidí.

Na začátku února 2013 jsem měl o Week of Legends (Zkráceně se mu říká WoLe.) přednášku na pražském fantasy a herním festivalu Pragoffest. Pro tento účel jsem si připravil video, které se snaží jak pořad přiblížit neznalci, tak ukázat nejlepší scény těchto videí. Doporučuji úplně všem, co hrají League of Legends, hlavně od třetí minuty, kde se začnou objevovat scénky ze hry.

Pořad má 4 části. V první řeším jakékoliv zajímavé novinky pro naši scénu. V druhé výsledky domácích turnajů. Ve třetí, která je zhruba nejdelší, vyprávím o tom, jak se našemu týmu vedlo za proběhlý týden.    

Toto zahrnuje jak jsme dopadli v turnajích, jestli jsme potkali nějaké známé týmy, jak probíhá vnitřní stav týmu atd.. Čtvrté části se říká "Kvík of the Week", což je jednoduše nejvtipnější scénka ze hry, kterou se mi podařilo za týden najít.

Pořad se určitě bude líbit všem, co se zajímají o profesionální scénu League of Legends, nebo fandí eSubě, ale určitě jím nepohrdnou i ti, kteří prostě jen rádi LoLko hrají a chtějí se pobavit.

Doufám, že vás video alespoň pobavilo a zkusíte se na nějaký ten díl podívat. Děkuji vám za pozornost a mějte se pěkně.

-Herdyn

Herdynova fanstránka: http://www.facebook.com/eSubaHerdynPlaylist pořadu: http://www.youtube.com/playlist?list=PLwD7OmU7XVhPmOhVTNF2VQZxJkuG1TsSDFanstránka našeho týmu: http://www.facebook.com/eSuba.lol
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama