Cloud9 jdou do finále, Golden Guardians vypadávají z amerických play-offs
i Zdroj: Marv Watson/Riot Games
eSport League of Legends Článek Cloud9 jdou do finále, Golden Guardians vypadávají z amerických play-offs

Cloud9 jdou do finále, Golden Guardians vypadávají z amerických play-offs

Maarty

Maarty

14. 8. 2023 18:30

Předposlední týden americké ligy dovršil sezónu pro několik dalších ikonických celků, zatím co Liquid a NRG prožívají nejúspěšnější momenty organizace v letošním roce.

Reklama

Golden Guardians včera podlehli v posledním zápase série proti týmu Liquid. Jeden z letošních nejúspěšnějších týmů minulý týden prohrál v pavouku vítězů proti nováčkovi NRG (dříve CLG) a nyní po této druhé prohře se s námi už možná loučí s letošním kompetitivním rokem a jejich poslední nadějí bude střet s evropskou čtyřkou o poslední místo na Worlds. Na druhou stranu korejský vítěz minulého šampionátu Pyosik píše svou novou kapitolu a dělá vše proto, aby se vykoupil z doposud slabého roku. Například tímto pentakillem v druhé mapě zápasu.

NRG nakonec narazili na Cloud9 a v rychlé 3-0 sérii konečně okusili vrchol amerického League of Legends. I přes prohry C9 v regulérním splitu si tentokrát jednotlivé hry pohlídali a i přesto, že mapy šli několikrát do velmi pozdní fáze, tak NRG nedokázali ani jednu ze svých šancí dotáhnout do konce.

O tom, kdo získá poslední místo ve finále a možnost znovu vyzvat jednoznačnou americkou jedničku se rozhodne již tuto sobotu doprovázenou nedělním finále. Nenechte si ujít výsledky v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama