CLG.EU vs. World Elite
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek CLG.EU vs. World Elite

CLG.EU vs. World Elite

derk

derk

7. 10. 2012 08:35

Včera se hrálo poslední čtvrtfinále na šampionátu, bohužel se nedohrálo. Více informací v novince.

Reklama

Setkaly se celky

 CLG.EU

a

 World Elite

. Série best of three měla rozhodnout o tom, kdo bude posledním semifinalistou.

První hra probíhala poměrně nešťastně práve pro evropské CLG. Dostali se do rozdílu několika tisíc goldů, zaspali i v killech a přestože bylo pár světlejších momentů, hru již nedokázali otočit. Číňani s itedy zaslouženě vzali první hru a během několika minut začala i druhá. CLG šlo o všechno, protože prohra znamenala cestu domů, zatímco výhra otevírala dveře na stupínky nejvyšší. Hra začala opět velmi špatně, CLG prohrávali o několik tisíc goldů, na killy to bylo 9-1 pro WE. Mnoho týmů by touto hru už dávno vzdalo, ne tak CLG. Ti, přesvědčeni o silnější lategame vydrželi, několika skvělými teamfighty otočili průběh zápasu a nakonec si odnesla nejcenější výhru v kariéře. Přikládám video, které krásně vykresluje emoce hráčů právě v momentu, kdy vyhráli druhou hru.

A šlo se na třetí hru. Již v této době začalo pár technických problémů (druhá hra se remakovala, což uškodilo hlavně WE, kterým se dařilo), start byl posunut o několik desítek minut. Do třetí hry nastoupili úplně jiní CLG. Od začátku až do konce hry vedli a svou neuvěřitelnou trpělivostí, týmovou hrou a skvělým kombem dokázali tlačit soupeře na všech frontách. Udržovali si 5-8k náskok v goldech. Bylo něco kolem 50 minuty, kdy CLG již deset minut v kuse siegovalo nepřátelské hradby a po setinách bořili inhibitorové věže. Měli naprosto skvělý setup a velký lead, dvacet minut čekali, až soupeř udělá chybu, aby mohli udělat ten správný engage. To se po delší době stalo. Wickd dal ultimu s Malphitem do tří lidí, na hlavě kouli od Orianny, už to vyp... Nevermind, spadnul stream a hra byla ukončena. CLG byli neuvěřitelně blízko a šance, že tuto hru prohrajou byla víceméně nulová. A přesto se kvůli technickým problémům bude zápas odehrávat jindy (stejně jako následující semifinále). Na jednu stranu dostali CLG díky technickým problémům druhou šanci, na stranu druhou ale nevyhráli vyhraný zápas. Doufejme, že Riot problémy vyřeší a už se nesetkáme s podobným zpožděním a nutností remake zápasů.

Až se dozvíme bližší info, kdy se budou zápasy hrát, hned vám dáme vědět. Abyste měli jistotu, přidejte si nás na FACEBOOK , kde jsou informace nejrychleji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama