CLG Bigfatlp - rozhovor
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek CLG Bigfatlp - rozhovor

CLG Bigfatlp - rozhovor

Pogasta

Pogasta

29. 8. 2012 07:03

Dnes bych tu pro vás měl rozhovor s jedním z nejlepších světových hráčů na pozici AP mid.

Reklama

Jak už nadpis říká, oním hráčem je

Michael "BigFatLP" Tang

, hrající za CLG.prime. Je možné, že jste o tomto týmu poslední dobou moc neslyšeli, jelikož CLG.prime se přestěhovali do Koreje, kde se připravují na americké regionální finále, potažmo na Season 2 Championship. O této přípravě a mnoha dalších věcech se dozvíte v následujícím rozhovoru. Ještě bych rád řekl, že tento rozhovor není mojí prací jedná se pouze o volný překlad. V závěru je odkaz na originální článek.

CLG Bigfatlp - rozhovor
CLG.prime byl už od samého začátku League of Legends jeden z nejlepších týmů na světové scéně. Jak je možné, že jste se udrželi na vrcholu po takovou dobu  i přes všechny změny, které se v League of Legends udály ?

Jak se League of Legends rozrůstala, my jsme se stále snažili trénovat a porážet všechny nové týmy a tím se udržovat na vrcholu.

V Koreji jste byli již dvakrát, myslíš si, že vám jako celému týmu nebo i tobě jako hráči přinesly tyto výlety něco pozitivního ?

Myslím si, že nám přinesly opravdu mnoho zkušeností. Také jsme měli možnost blíže poznat Asijskou LoL scénu. Řekl bych, že se to vyplatilo i navzdory finanční nákladnosti. Ale teď už jsme připraveni dorazit zase domů.

Jaký si myslíš, že je největší rozdíl mezi americkými a korejskými týmy, ať už na midu nebo celkově ?

Rozdíl je hlavně v tom, že midaři korejských týmů mnohem více roamují, towerdivují a gankují.

V čem jsi se ty osobně snažil v posledních několika týdnech zlepšit ? Učil ses hrát za nějaké nové championy nebo jsi pouze mnoho hodin trénoval s týmem ?

Momentálně jsem se zaměřil hlavně na více roamování a také jako tým jsme se snažili hrát s mnohem větším roamingem.

CLG prošlo velkými změnami v sestavě, HotshotGG se přesunul do jungle a jeho místo na topu převzal Voyboy, který přišel z Dignitas. Co si myslíš o těchto změnách ?

Já i můj tým si myslíme, že kdybychom vzali místo Saintviciouse jiného junglera a ne topaře měli bychom mnohem lepší a jednodušší start. Momentálně jsme už ale na tom dobře.

Co si myslíš, že by bylo potřeba udělat, abyste se vrátili na dominantní pozici, kterou jste si užívali touhle dobou minulý rok (1. místa na LAN turnajích) ? Jak daleko si myslíš, že jste od tohoto cíle ?

Musíme lépe roamovat a získávat objektivy jako tým v průběhu celé hry !!! Jsme ještě stále dost daleko.

Riot v poslední době představil mnoho AP championů. Co si myslíš o některých z nich a jak podle tebe ovlivňují hru na midu ?

Mnoho lidí si začalo myslet, že Riot chrlí nové championy hrozně rychle za sebou a díky tomu je velmi těžké hru správně vybalancovat předtím než je další týden představen nový a neotestovaný hrdina. Diana je jeden z nejvíc OP midařů za poslední dobu. Zyra je také velmi zajímavá, myslím si, že momentálně je tam kde má být.

CLG mělo možnost hrát s týmy z celého světa. Myslíš si o nějakém týmu nebo regionu, že je favoritem na vítězství v Season 2 Championshipu ?

Myslím, že momentálně jsou favority na vítězství týmy z Koreje a Evropy.

Vy jste známí jako tým, který rád zkouší nové a bláznivé věci, jako první z týmů jste zkoušeli v určitých situacích hrát 2v1. Můžeme se těšit na nějaké nové věci při reigonálním finále ? Máme několik nových věcí a strategií, které jsme si zkoušeli nebo připravovali.

League of Legends jde pomalu do 3. sezóny, co si o tom myslíš ? Těšíš se na některé vychytávky, které Riot plánuje do Season 3 ?

Season 3 bude určitě zajímavá. Top týmy z celého světa placené přímo Riotem určitě zajistí ještě více top zápasů kdekoliv to bude možné.  Poskládají se další špičkové týmy. Nejsem si jistý co Riot zamýšlí dál, ale vím, že dosud dělali úžasnou práci.

Jsi známý sledováním pořadu My Little Pony, takže který poník je podle tebe nejlepší ?

PinkIE PIE

A co děláš, pokud zrovna netrénuješ nebo nehraješ League of Legends ?

Sleduju filmy nebo něco čtu. Odkaz na orginální rozhovor v AJ je zde.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama