Čísla jarního splitu LEC - nejvyšší KDA, poškození za minutu nebo 3194 dní trvající rekord
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Čísla jarního splitu LEC - nejvyšší KDA, poškození za minutu nebo 3194 dní trvající rekord

Čísla jarního splitu LEC - nejvyšší KDA, poškození za minutu nebo 3194 dní trvající rekord

Reibl

Reibl

26. 4. 2023 12:18

Máme za sebou druhý split LEC, který přinesl nejedno překvapení. BDS ukázali všem, že už nepatří na dno tabulky, Fnatic pomalu zlepšují formu a MAD Lions ukázali, že patří mezi nejlepší týmy v Evropě. My se na nedávno ukončený split podíváme v řeči čísel.

Reklama

3194 dní

Přesně takto držel Rekkles rekord v největším počtu zabití v jedné hře. Během léta 2014 nasbíral v jediném zápase 18 killů. Překonal ho až český marksman Carzzy, který při duelu proti Fnatic nasbíral se svojí Jinx o jedno zabití více. Carzzy se v našem nedávném rozhovoru zmínil, že mu původní majitel rekordu dosud nepogratuloval.

59 her

Přesně tolik zápasů odehráli MAD Lions v průběhu zimního a jarního splitu letošního roku. Jen pro srovnání, na jaře 2022 (tedy do konání MSI) celek odehrál pouze 18 duelů.

Lvíčata zvládla odehrát v playoffs 14 duelů během třech dní, tedy podobně, jako v celé základní části jara minulý rok. Jen v rámci jarního splitu mají MAD na kontě 31 her.

Mad Lions dokončili obrat a vyhráli jarní split LEC, společně s G2 pojedou na MSI
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games

Mad Lions dokončili obrat a vyhráli jarní split LEC, společně s G2 pojedou na MSI

Parta kolem Carzzyho předvedla heroický výkon. Po čtrnácti hrách během jediného víkendu berou lvi vítězství v LEC a postup…

23. 4. 2023 22:35

15 postav

Caps si během 22 her zahrál 15 různých šampionů. Nejčastěji Cassiopeiu (5×), následně Sylase (3×) a Malphita (2×). Zbytek šampionů hrál pouze jednou. Největší KDA zaznamenal za Azira (KDA 11, skóre 2/1/9).

10,11 KDA

Nejvyšší KDA za celé jaro si připsal marksman Vitality Upset. Vysokého KDA dosáhl napříč dvaceti hrami. Druhý Crownie dosáhl na KDA pouhých 6,57.

Upset takto vysoké KDA udržel zejména díky nízkému počtu smrtí. Konkrétně jich měl v průměru 0,95 na hru. Naopak nejčastěji umíral nový topař Fnatic Oscarinin, který si připsal v průměru 4,33 umrtí na hru.

787,1 poškození za minutu

Jak zhodnotit, kdo nejvíce tahal tým? Třeba podle poškození za minutu. Nejvyšší hodnotu si připsal Carzzy. V průměru šlo o 24 300 poškození každou hru. V této disciplíně exceloval také Humanoid, který s hodnotou 713 poškození za minutu obsadil třetí příčku.

10,08 minionů za minutu

Neumíte farmit? Tak sledujte Exakicka z SK Gaming. Právě tento marksman měl nejvíce minionů za minutu. Zápasy SK Gaming byly ale kratší, tudíž nejvíce minionů v průměru pofarmil Jackspektra z Heretics. Konkrétně 347 za hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama