Chystají se úpravy Kalisty a Varuse a klíčových run ze stromu Domination
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Chystají se úpravy Kalisty a Varuse a klíčových run ze stromu Domination

Chystají se úpravy Kalisty a Varuse a klíčových run ze stromu Domination

Giry

Giry

Vývojář Phorxzon na sociální síti X ukázal, jaké balanční změny chystá Riot pro nadcházející patch. Dočkáme se úprav mnoha šampionů a několika run.

Reklama

Riot se zaměří na runy v Domination (červeném) stromu, konkrétně na Electrocute a Dark Harvest. Runa Electrocute by měla být silnější v early game. Dark Harvest dostane menší cooldown, aby hráči na linkách mohli rychleji sbírat stacky.

Předmět Opportunity v současnosti staví mnoho marksmanů, kterým jde o silný dopad v soubojích. Riot chce jeho sílu přiblížit k dalším předmětům poskytujícím Lethality, a proto ho oslabí pro Ranged šampiony. Pro melee zůstává stejný.

Kalista a Varus se stali v poslední době nejoblíbenějšími ADC v profesionálních hrách. Riot chce tyto šampiony oslabit, ale zároveň zachovat sílu obou různých buildů - v současnosti dominují lethality předměty, posílí se tedy možnost on-hit buildu.

Dalšími nerfy projdou šampioni, kteří obvykle staví předmět Fated Ashes jako Brand nebo Karthus. V Aréně se zase posílí šampioni, kteří ztrácí svou sílu kvůli menšímu počtu hráčů ve hře (Kassadin E) nebo kvůli menší mapě (Taliyah R).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama