Chystá se nová singleplayer hra od Riot Forge, hrát budeme za Sylase
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Chystá se nová singleplayer hra od Riot Forge, hrát budeme za Sylase

Chystá se nová singleplayer hra od Riot Forge, hrát budeme za Sylase

Giry

Giry

13. 1. 2023 11:00

Podle uniklých informací by měl Sylas zachraňovat Demacii, to se ale neslučuje s jeho oficiálním příběhem.

Reklama

Každá nová hra musí v Jižní Koreji přojít skrze kontrolu komise pro hodnocení her. Tato komise určí, zda se ve hře nachází prvky jako násilí, erotika, nebo třeba hazard a podle toho vyhodnotí, pro jakou věkovou kategorii je vhodná. Výsledky tohoto hodnocení pak komise zveřejňuje na svém webu.

Takto jsme se dnes dozvěděli o připravované hře s názvem The Mageseeker: A League of Legends Story. Jde o pátou oznámenou hru od skupiny vývojářských studií Riot Forge, z předchozích čtyř už dvě vyšly a na dvě stále čekáme.

Kromě The Ruined King a Hextech Mayhem, které už si mnozí z nás zahráli, stále čekáme na Song of Nunu a CONV/RGENCE. Více informací a trailery k těmto titulům najdete po kliknutí sem.

Podle úniku z Koreji bychom si v připravované hře The Mageseeker měli zahrát za Sylase, který se bude snažit zachránit Demacii. Tento popis však může být zavádějící, Sylas je podle svého příběhu v Demacii jedním z hlavních nepřátel. Tady je krátké shrnutí tohoto sporu:

Demacijské království vzniklo po runových válkách jako útočiště uprchlíků. Ti po zkušenostech, které zažili, zavrhli jakoukoli formu magie a všechny, kdo tímto uměním vládli, uvězňovali. Magie je v Demacii proto zakázaná. Takto se dostal do vězení také Sylas, ale s pomocí Lux dokázal uprchnout. Se skupinou vyhnaných mágů pak zamířil na sever do Freljordu, kde hledá spojence ke svrhnutí krále Demacie.

Oficiální Lore tak napovídá, že toto “zachraňování Demacie”, o kterém se v uniklých informacích mluví, by se mohlo ukázat spíše jako zachraňování demacijských mágů z vězení nebo něco podobného. Jde však jen o náš odhad, bližší informace o příběhu nebo o vydání zatím nemáme, musíme tedy počkat, co si pro nás Riot připraví v oficiálním oznámení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama