Cho'Gath, Annie a další šampioni si zaslouží alespoň malý rework, tvrdí hráči
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Cho'Gath, Annie a další šampioni si zaslouží alespoň malý rework, tvrdí hráči

Cho'Gath, Annie a další šampioni si zaslouží alespoň malý rework, tvrdí hráči

Giry

Giry

18. 12. 2022 16:00

Riot se ptá, kdo z šampionů si zaslouží přepracování. Jak odpovídali hráči?

Reklama

Před několika dny se na Twitteru objevila od jednoho z vývojářů Riotu otázka na celou LoL komunitu. TheTruexy, jak se Rioťák na Twitteru jmenuje, se zeptal, který šampion si podle hráčů zaslouží “mid-scope” rework.

Tyto malé reworky Riot používá na zmodernizování zastaralých schopností některých šampionů, kteří nepotřebují celkové přepracování. Sám TheTruexy ve své otázce zmiňuje malé reworky Ahri (patch 12.3) a Swaina (patch 12.8), aby hráči věděli, o čem je řeč.

Během posledních dnů se pod tímto tweetem začaly množit odpovědi. Objevují se v nich jména jako Cho’Gath, Zyra, Jayce, LeBlanc, Annie, Nocturne nebo Morgana. Nejeden z těchto šampionů čeká na svoje místo v zápasech profesionálních hráčů už opravdu dlouho.

Už nyní víme, jaké šampiony si Riot vezme do své virtuální dílny nejdříve. První je na řadě Jax, jeho nové schopnosti už si můžete nyní vyzkoušet na testovacím serveru PBE, na live servery by se tyto úpravy měly dostat hned v první aktualizaci příštího roku.

Hned po něm by se “mid-scope” reworku měla dočkat Rell. Otázkou na Twitteru tak nejspíše Riot zkoumá, jaké starší šampiony by hráči chtěli dostat do popředí poté, co bude práce na Rell hotová.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama