Cesta na LEC se blíží, známe osmičku týmů, které si zahrají o lístky na finále evropské ligy
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Cesta na LEC se blíží, známe osmičku týmů, které si zahrají o lístky na finále evropské ligy

Cesta na LEC se blíží, známe osmičku týmů, které si zahrají o lístky na finále evropské ligy

Reibl

Reibl

4. 7. 2023 17:03

Turnaj Drive To Victory míří do play-off. Známe osm týmů, které se utkají nejen o skvělé ceny od KIA a celkem 50 tisíc korun, ale i lístky na finále LEC ve Francii.

Reklama

Celkem proběhly 4 otevřené kvalifikace s účastí celkem 78 týmů. Míst bylo ale jenom osm. Hned v úvodní kvalifikaci triumfovali hráči z FLY5 GAMERS, kteří tak získávají nejvyšší seed do play-offs. Druzí Zeros v2 rovněž zabojují v uzavřené části.

Ve druhé kvalifikaci se usmálo štěstí na partu CHÁBR LOVE. Ta v úvodním pavoukovi skončila na třetím místě, tedy první nepostupové pozici. Přidají se k nim Dělníci Masokombinátu.

Třetí kvalifikaci ovládli ComeDaddy následování GO ELEMENTS REBORN. V sobotu pak do hlavní části turnaje proklouzli Psi z ulice a Team Solo Most.

Playoffs se odehraje formátem double-elimination. Celky se rozdělí do pavouka podle toho, v jakém pořadí postoupili na turnaj. Týmy z první kvalifikace získají seedy 1 a 2, vítězové poslední kvalifikace jsou nasazeni jako 7. a 8. seed. Všechny zápasy jsou Bo1 až na ty, kde se bude rozhodovat o TOP 3 týmech, které postoupí do offline finále. V tom případě půjde o Bo3 zápasy.

Online play-offs nás čeká v sobotu 8. července od 14:00. Kdo získá 30 tisíc korun, KIA merch a lístky na finále LEC se dozvíme 15. července, kdy nejlepší trojice nastoupí ve Vodafone Playzone Aréně. Zde bude připraven pro hráče i doprovodný program včetně možnosti potkat známé lidi z lokální League of Legends scény.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama