eSport League of Legends Článek Carzzy versus Humanoid, skupinová část rozhodne, který z českých hráčů to dotáhne nejdál

Carzzy versus Humanoid, skupinová část rozhodne, který z českých hráčů to dotáhne nejdál

Reibl

Reibl

15. 4. 2023 14:00

Startuje nám předposlední týden jarní části LEC. Dva týmy si zatím zajistily postup do playoffs, šestice zbývajících se popere o další dvě místa. Vzájemný souboj čeká i české hráče.

Reklama

Hned v sobotu večer nás čeká vyhrocená Bo3 série mezi MAD Lions (Carzzy) a Fnatic (Humanoid). Oba čeští hráči nezažívají nejlepší sezónu. Fnatic se nedařilo v zimním splitu, MAD naopak tápou nyní. Kdo prohraje, pro toho končí split a hráči si mohou nechat zdát i o účasti na MSI. Na výherce sobotního duelu čeká o den později zápas s Astralis. Výherce postupuje do playoffs.

Ve skupině B jsou na tom podobně G2 a SK Gaming. Obě organizace v zimním splitu postoupily do playoffs, nyní se s jednou z nich rozloučíme. Následný duel by pak mohl být dost peprný. V případě výhry G2 by celek narazil na KOI, kteří Capse poslali právě do lower bracketu.

V playoffs již mají jisté místo Vitality a BDS. Oba celky se utkají v Bo5 sérii hned v pondělí. Vítěz postupuje přímo do finále jarního splitu, které se odehraje o týden později. Už nyní můžeme prozradit, že Tryhard bude přímo na místě!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama