Caedrel nebude oficiálně komentovat MSI, co-stream turnaje chystá i Xnapy
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Caedrel nebude oficiálně komentovat MSI, co-stream turnaje chystá i Xnapy

Caedrel nebude oficiálně komentovat MSI, co-stream turnaje chystá i Xnapy

Reibl

Reibl

30. 4. 2023 15:05

Riot letos zkouší více zahrnout co-streamy u nejvyšších lig a turnajů. Koncept, kdy streamer může vysílat oficiální zápasy už několik let funguje u LCS, LPL i LCK a rozjíždí se i v případě evropské ligy. Nyní došlo i na turnaj MSI.

Reklama

V minulých dnech došlo k odhalení prvních co-stramerů, tedy lidí, kteří získají možnost vysílat MSI oficiální cestou na svém kanále. Asi největším překvapením je přítomnost Caedrela. Známý komentátor měl být původně součástí oficiálního anglického vysílání. Riot ale přišel s možnost co-streamu, což se zřejmě vyplatilo Caedrelovi více a do programu byl přijat.

Mezi co-streamery nalezneme i jedno české jméno. Petr “Xnapy” Jirák bude moct na svém Twitchi vysílat kompletní MSI. Celkem bylo vybráno v EMEA regionu jen 9 lidí.

K dispozici bude také možnost sledovat hráče v rámci Champions Queue, kde si zahraje řada různých hráčů v rámci tréninku na oficiální zápasy. Zde nechybí jména jako Medic, Kobe, Captain Flowers nebo Yamatocannon.

Také tady lze sledovat české vysílání díky licenci získané podcastem RiftCzech. Jak popisuje Davkouny ve videu, u streamu se vystřídá několik českých komentátorů a nebudou chybět ani sestřihy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama