Bojovka od Riotu pokročila, Project L opravdu bude zdarma
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní 2XKO Článek Bojovka od Riotu pokročila, Project L opravdu bude zdarma

Bojovka od Riotu pokročila, Project L opravdu bude zdarma

Reibl

Reibl

2. 8. 2022 16:00

Do hry se dostane například Illaoi.

Reklama

Desáté výročí League of Legends přineslo řadu oznámení. Dočkali jsme se TFT na mobily, karetní hry, Wild Riftu a trochu v pozadí byl také Project L. Bojová hra ve stylu Street Fightera nebo Tekkena s postavami z Runeterry. O hře dlouho nebylo moc slyšet, nový vývojářský deník ovšem poukazuje, jak daleko tvorba pokročila.

Základní tvorba hry byla prakticky dokončena a vývojáři se postupně přesunuli k jednotlivým postavám a jejich zakomponování do hry. Práce pokračují také na funkcích okolo hry a podpoře esportu. Bojové hry mají okolo sebe totiž nejen velkou komunitu, ale i esport s dlouhou tradicí.

Tom Cannon, který v novém videu o Projectu L mluví, dále zmínil velmi důležitou zprávu. Fanoušky her od Riot Games tato informace nejspíše nepřekvapí, Project L bude totiž jako všechny ostatní tituly od tohoto studia zdarma. Ve hře si nejspíše opět zaplatíme za obleky na postavy, případně jednotlivé šampiony. Tvůrci ovšem slibují, že si peněz a herního času hráčů budou vážit.

Do hry se podle posledních informací dostane šampionka Illaoi. Její implementaci do hry popsali tvůrci ve zvláštním příspěvku na webu.

Datum vydání hry zatím neznáme, nicméně do konce roku má přijít další pohled do zákulisí vývojé této očekávané hry. Je tedy dost možné, že Riot datum vydání ještě letos odhalí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama