Bojovka 2XKO oznámila první veřejné testování
i Zdroj: Riot Games
2XKO 2XKO Článek Bojovka 2XKO oznámila první veřejné testování

Bojovka 2XKO oznámila první veřejné testování

Giry

Giry

27. 6. 2024 14:38

Na začátku roku oznámili tvůrci bojovky 2XKO, kterou jsme dlouho znaly pod krycím názvem Project L, že bude hra brzy dostupná k testování. Právě to se nyní blíží.

Reklama

Otevřená Alpha 2XKO potrvá od 8. do 19. srpna. Vývojáři chtějí sebrat co největší zpětnou vazbu nejen o samotné hratelnosti, ale zajímá je i názor hráčů na různé systémové prvky, jako přehlednost menu nebo uživatelské rozhraní.

Test proběhne na PC (Windows), Playstation 5 a Xbox Series X|S. Omezený je na regiony USA, Canada, Velká Británie, Francie, Japonsko a Mexiko. Čeští fanoušci mohou zkusit své štěstí maximálně přes službu VPN.

Vývojáři slibují, že si budete moct zahrát v kooperaci s přáteli (připomínáme, že v každém zápase v 2XKO proti sobě nastoupí dvě dvojice šampionů, lze tedy hrát solo nebo s kamarádem). Zároveň se prý dočkáme zcela nového šampiona, který dosud nebyl odhalen.

Přihlásit se k testování můžete na oficiálním webu hry pomocí svého Riot účtu. Tam najdete i přesný návod, jak se zapojit, a další odpovědi na často kladené otázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama