Boj o všechno, závěr základní části LEC může ukončit sezónu pro dva týmy
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Boj o všechno, závěr základní části LEC může ukončit sezónu pro dva týmy

Boj o všechno, závěr základní části LEC může ukončit sezónu pro dva týmy

Reibl

Reibl

29. 6. 2024 10:14

Dva zápasy mohou tento víkend rozhodnout o tom, pro koho letošní esport sezóna skončí. Na chvostu tabulky najdeme pětici týmů a nikdo z nich nemá místo v play-off jisté.

Reklama

LEC čekají poslední dva dny Bo1 zápasů pro tento rok. Pravidla jsou neúprosná a nejhorší dva týmy ukončí putování v letním splitu a s velkou pravděpodobností i v celé sezóně.

Na spodku tabulky najdeme MAD Lions KOI. Španělská organizace se po finále v zimním splitu propadla na samotné dno a aktuálně jde o jediný tým se skóre 1:6. Jejich šance jsou tak nejmenší a výhra nad BDS a Rogue je nutností.

O trochu lépe jsou na tom GIANTX, Rogue, Heretic a Vitality se skóre 2:5. S největší pravděpodobností vypadne jeden z těchto týmů spolu s MDK. Jackies a Patrik nastoupí proti Rogue v klíčovém duelu už tuto sobotu. O den později je čeká rovněž hratelný duel s Karmine Corp.

Carzzyho Vitality si musí poradit s G2 a následně s SK Gaming, tedy silnými týmy. Střídavá forma Vitality můžu fanouškům českého marksmana dávat naději, ale zároveň je i strašit.

Karmine Corp mají první reálnou šanci na play-off. I dvě prohry mohou francouzskou organizaci poslat do vyřazovací části. Zbytek celků má místo v další fázi jisté a hraje se z zde zejména o seeding. LEC startuje v sobotu a v neděli od 17:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama