Bohužel je to tady
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Bohužel je to tady

Bohužel je to tady

Uzunari

Uzunari

13. 10. 2012 07:51

Tentokrát jsem se rozhodl své varování zkrátit pouze na možnost ztratit veškerý smysl pro humor a nebo umřít na akutní výduť způsobenou kdo ví čím, snad možná čtením stupidních názorů.

Reklama

Stejně důležitý nadpis, jako vždy.Jak si možná mnozí z vás všimli není to až tak dávno, co Herdyn vydal svoje video, kde nějak propaguje svoji osobu, či snad tým esuba jako celek. Naneštěstí někteří z jeho týmu plně nechápou jeho snahu, tak snad právě proto se i ve vlastních řadách našel jakýsi "Brut", který mě tak nějak vyslal na sebevražednou misi, kdy né, že bych měl vyloženě dělat anti-reklamu, ale snad se pokusil to trochu převést do přátalstější nálady. 

Středně důležitý nadpis (Uzunari as a faggot, you bet b*atch)Dneska snad čirou náhodou jsem navštívil jeden ze Zlínských podniků... (Vlastně včera, pokud bazírujete na vesmírné souřadnici udávající jakousi základní informaci v časové ose nekonečného vesmíru) Kde mě někdo poznal podle fotky. Neumíte si představit můj WTF výraz, když mě někdo koho neznám oslovil jako "Uzunariho" v místě, které ani není zapsáno na mapě Prahy a řekl mi, že jsem fakt dobrej hráč (snad pod vlivem alkoholu, či snad jiných omamných látek) a snad z rYze (FUQ YEA) z prosťáčkovství  (Nenajdete ve slovníku) dodal, že po Mozillovi jsem jeho nejoblíbenější hráč. In that very moment i've realized. Ano, nebyl jsem tady řádku dní, abych prozkoumal svět GW, nafarmil 200hodin za dva týdny, nasbíral nejleší EQ a prošmejdil mapu na 100% (No shitting, mám to i v achievementech) Po měsíční pauze se vracím s takovou silou, že když mě potkáte v solo Q doporučují dodgnout a nebo se ke mě vůbec neznát a v případě že už nemáte jaksi zbytí, tak snad připravit se na carry as hell mode. Je to tady! Dal jsem vám měsíc na to, abyste se všichni zlepšili, a když ne, tak příjde brutální flame. Co jsem vlastně chtěl!Nicméně zpět k tématu, jak jistě víte Herdynovo video bylo jaksi přijato s obrovským nadšením a snad i nadějí, že se takovéto věci budou opakovat. Snad váš nepřekvapí tvrzení, že tímto se oficiálně upisuji k lehké parodii a to promiň Herďo, ale nemůžu si pomoct. A čím dřív to bude venku tím líp to snad bude snášeno. Nicméně po prohlášení  plně čičmončáckého finále season 2 se snad ani nedá dělat nic jiného, než si z League of Legends trochu utahovat. Kde byl eXstatus, aby tomu zabránil he? Bohužel vraždění nevinných není co bývalo a Aim s Mozillou o tom ví své. Tudíž pro všechny mé zbývající fanoušky, jejichž počet se jedním z těchto článků neustále přibližuje absolutní   nule, bych dal nějaký ten podmět nezapomenout na mě a máte se rozhodně na co těšít, a když ne po té herní stránce, tak vězte, že se uvidíme na MČR, a když asi jen jako fandové, tak se určitě dají dělat i jiné věci než hrát, a pokud bůh a Mozilla dají, tak se bude hrát i na baru hra League of Legend v trochu jiném podání (Ano, nehraje se zde ani na support, jungle nebo toplane... Je to těžce carry hra) A všichni se zase sejdeme u dalšího článku, tedy pokud se ve zdraví dopracujeme k dalšímu dni,..

A teď malá ochutnávka z toho, na co se těšit v mém videu. Bohužel můj sponzor není tak štědrý, aby mi "požčal" kameru, tudíž její dokončení se odkládá jaksi na dobu (neurčitou?)

BTW! znělku mého nadcházejícího pořadu lze nálézt na této adrese http://www.youtube.com/watch?v=iiEuqZfUavk&feature=fvst *

*Těm, kdo doteď nepochopili celou pointu se nesobecky omlouvám (vnitřně směju), ale bude asi potřeba celý článěk trochu přehodnotit (znovu a znovu, dokud to nepříjde).

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama