Black Friday zlevňuje konzole. Cena PlayStationu 5 padla na minimum
i Zdroj: TryHard.cz
Partnerský obsah Článek Black Friday zlevňuje konzole. Cena PlayStationu 5 padla na minimum

Black Friday zlevňuje konzole. Cena PlayStationu 5 padla na minimum

Komerční sdělení
29. 11. 2023 00:00

Black Friday je tady a to znamená ještě vyšší slevy na nejrůznější produkty, včetně herních konzolí, smartphonů a příslušenství. Aby vám neunikly ty nejzajímavější nabídky, vybrali jsme pro vás TOP nejlepší kousky u Mobil Pohotovosti za opravdu zajímavé ceny.

Reklama

PlayStation 5 v Black Friday

Začneme tím nejzajímavějším pro hráče, a to sleva na herní konzole. Uniknout by vám neměl PlayStation 5 v akci jen za 10 490 Kč, u verze s dvojící ovladačů pak ušetříte dokonce tři tisíce korun. I samotný DualSense ovladač k PS5 se teď vyplatí pořídit, koupíte ho za vůbec nejnižší cenu na trhu.

TOP 6 telefonů v Black Friday

Pořádné slevy ale najdeme také u smartphonů, obzvlášť pak oblíbená vlajkovka Samsung Galaxy S23 je nyní zajímavě zlevněná na 17 890 Kč. Se slevou deset tisíc pak koupíte vlajkový Honor a lákavá je také Motorola G54, která nabízí obří baterii a ve své cenové kategorii nevídaně štědrou variantu 12GB/256GB.

TOP 4 příslušenství v Black Friday

Pořádné slevy najdeme také v kategorii příslušenství. Uniknout by vám určitě neměli Apple AirPods 3 jen za 4 290 Kč nebo nejnovější hodinky od Samsungu ve slevě, ke kterým ještě dostanete sluchátka zdarma. Levnější jsou ale například také hit loňských Vánoc v podobě sluchátek JBL, nebo robotický vysavač Xiaomi, ke kterému zcela zdarma dostanete vyprazdňovací stanici v hodnotě téměř šesti tisíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama